هرچند بحث راهاندازی ستاد اقتصاد مقاومتی یا بازویی برای سیاستگذاری و نظارت بر عملکرد آن اوایل دولت یازدهم در پیشنویسی که برای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی به مجلس و تشخیص مصلحت نظام ارائه شد، پیشبینی شده بود، اما بنا به دلایلی به نتیجه نرسید؛ زیرا دولت در آن دوره با توجه به شرایط موجود نیازی به حضور دیگر ارگانها و دستگاهها برای اجرای اقتصاد مقاومتی احساس نمیکرد.
در حالی که امروز مشخص شده است برای رسیدن هرچه سریعتر به مقصد باید آن ملاحظات را فراموش کنیم و با تشکیل این ستاد در این زمینه گام برداریم.
این در حالی است که نباید فراموش کنیم در آخرین دیدار رهبرمعظم انقلاب با هیات وزیران، ایشان نیز بر تشکیل ستادی در این زمینه تاکید فرمودند تا هرچه سریعتر سیاست هوشمندانه اقتصاد مقاومتی که میتواند اقتصاد کشورمان را نسبت به هرگونه تغییر و تحول بیمه کند، به نتیجه برسد.
از اینرو برای رسیدن به سرمنزل مقصود و اجرای اقتصاد مقاومتی در کشورمان، باید این چهار نکته را جدی گرفته و اجرایی کنیم:
1ـ شورایی تشکیل دهیم مرکب از معاون اول رئیسجمهور، معاون اول قوه قضاییه و نایبرئیس اول مجلس. کار این شورا پیگیری و تحقق سیاست اقتصاد مقاومتی باشد و هر قوهای متناسب با وظایف و فعالیتهایشان در این شورا گزارش بدهند و موانع را مطرح و پیگیری کنند.
2ـ شورای یاد شده هیاتی سهنفره را معرفی کند که از دل آن کارگروهی برای کارهای اجرایی اقتصاد مقاومتی تعیین شود تا بتواند اقدامات مختلف و متناسب با اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی را اجرایی کند.
3ـ دولت و قوه قضاییه همزمان دستورالعملها، آییننامهها و بخشنامهها را با موضوع اقتصاد مقاومتی همسو کنند؛ این بخش لازم است در برنامه ششم نیز دیده شود.
4ـ ارائه گزارشهای فصلی از روند کار به مردم تا بتوانند در جریان امور و پیشرفت کار قرار گیرند و احیانا به پیشبرد آن کمک کنند.
حمیدرضا فولادگر - نماینده مجلس و رئیس کمیسیون ویژه تولید ملی
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: