به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر در بررسی که دانشگاه «چپمن» از میان ۱۵۰۰ نفر از بزرگسالان آمریکا در سراسر کشور انجام داده، به نتایج جالبی دست پیدا کرده است.
این دانشگاه به دنبال ترسهای معمول و روزانه مردم آمریکا بوده است و در نهایت به نتایجی رسیده که بر خلاف نظریههایی است که در جامعه وجود داشته است.
در حالی که دولت اوباما، بیماریهایی مانند ابولا و حمله داعش را بزرگترین خطرها برای کشور میداند و حتی روسیه را به عنوان یک تهدید بزرگ بینالمللی معرفی میکند، به نظر میرسد مردم کشور اصلا این موضوعات را تا این حد بزرگ نمیدانند.
تحقیق این دانشگاه نشان داد که بیشتر آمریکاییها از فسادهای دولتی (58 درصد) میترسند. در رتبه دوم حملات سایبری (44.8 درصد) قرار دارد و سومین رتبه نیز ردیابی اطلاعات شخصی از طریق شرکتهای بزرگ 44.6 درصد است.
البته آمریکاییها (44.4 درصد) از حملات تروریستی و (40.9 درصد) از جنگهای زیستی میترسند. همچنین ترس از سرقت هویت، فروپاشی اقتصادی و تقلب در کارتهای اعتباری نیز برخی دیگر از این وحشتهای روزمره هستند.
پروفسور «کریستوفر بدر» که سرپرست انجام تحقیق در دانشگاه است، دلیل سه ترس ابتدایی لیست را پنهانی رفتار کردن دولت و شرکتهای مختلف میداند و میزان ترس مردم از جنگ و حملات هستهای را که دولت آنها را بزرگترین ترسها برای هر آمریکایی میداند، مقادیر کم و پایینی عنوان میکند.
او در پایان درباره چگونگی این تحقیقات توضیح میدهد که ۸۸ دسته از ترسهای مختلف را در اختیار شرکت کنندگان قرار دادهاند تا از میان آنها انتخاب کنند.
این دستهها شامل دولت، جرم و جنایت، مشکلات محیط زیست، آینده، پیری، بیماری و بلایای طبیعی بوده است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل سازمان نظام پزشکی کشور مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد