به گزارش جام جم آنلاین ، در این پرونده یاسر و امید متهم هستند، دهم فروردین امسال با حمله به خانهای در جنوب تهران دو نفر را با ضربههای قمه به قتل رسانده و سه نفر دیگر را مجروح کردند. متهمان پس از این جنایت از محل فرار کردند که در جریان تحقیقات پلیس شناسایی و دستگیر شدند.
با تکمیل تحقیقات، پرونده با صدور کیفرخواست برای رسیدگی به شعبه دهم پلیس آگاهی فرستاده شد و متهمان دیروز به ریاست قاضی قربانزاده پای میز محاکمه قرار گرفتند.
در ادامه اولیایدم با حضور در جایگاه برای قاتلان تقاضای قصاص کردند.
یکی از مجروحان در شکایت خود گفت: شب حادثه امید به در خانه ما آمد و گفت به دنبال یک گچکار میگردد. به او گفتم پدرم گچکار است، اما به مسافرت رفته است. او از من خواست اجازه دهم داخل خانه بیاید و آب بخورد. من هم اجازه دادم. سپس مرد جوان از خانه خارج شد، اما 10دقیقه بعد دوباره بازگشت. در حال صحبت با او بودم که یاسر سر رسید.
یاسر و امید از زیر لباس خود قمه بیرون کشیدند و به زور وارد خانه شدند. یاسر خواهرم را کشت و بعد به ما حملهور شد. امید هم با ضربه قمه برادرم حمید را کشت.
رئیس دادگاه سپس با تفهیم اتهام به یاسر، از او خواست به دفاع از خود بپردازد که مرد جوان گفت: همسرم قهر کرده و به خانه مادرش رفته بود. من شب حادثه بدون برنامه قبلی همراه امید به آنجا رفتم و این جنایت رقم خورد. بهخاطر مصرف مشروبات الکی حالت عادی نداشتیم.
رئیس دادگاه: اگر قصدی برای درگیری نداشتید، چرا همراه خود بنزین برده بودید؟
یاسر: میخواستیم برای ترساندن آنها در خانه را آتش بزنیم.
امید هم وقتی در جایگاه قرار گرفت، با رد اتهامش گفت: من قتلی مرتکب نشدم و یاسر اعضای خانوادهاش را کشت. به یاسر گفتم قصد ازدواج دارم که او از من خواست همراهش بروم تا عاقبت ازدواج را ببینم.
رئیس دادگاه: در مراحل بازجویی در دادسرا به همدستی در قتل اعتراف کرده بودید، آن را قبول ندارید؟
امید: یاسر از من خواست قتل را گردن بگیرم تا بتواند از اولیایدم رضایت بگیرد.
پس از آخرین دفاعیات متهمان قضات دادگاه برای صدور حکم وارد شور شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر