به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از "روسیا الیوم"، زنی به نام " حیات بومدین " در حمله مسلحانه به ساختمان مجله شارلی ابدو فرانسه و گروگان گیری در فروشگاه یهودیان حومه پاریس دست داشت، "حسناء آیت بولحسن" نیز یکی از عوامل حملات اخیر پاریس با 130 کشته بود؛ اینها نمونه ای از استفاده گسترده داعش از زنان برای اجرای حملات تروریستی است .
دست داشتن حیات بومدین و حسناء آیت بولحسن در حملات خونین ژانویه و نوامبر 2015 پاریس نشان می دهد که داعش از زنان همچون مردان در اموری مانند جذب نیرو، جمع آوری اطلاعات و تبلیغ افکارش استفاده می کند.
معمولاً سرنوشت اعضای زن گروه های افراطی فاجعه بار است زیرا یا کشته می شوند یا به اسارت گروه های افراطی رقیب می افتند.
روزنامه ایندیپندنت به نقل از یک زن انگلیسی 22 ساله به نام "خدیجه دارِه" که فریب داعش را خورده است ، گزارش داد: می خواهم اولین زن انگلیسی باشم که یک تروریست آمریکایی یا انگلیسی را می کُشد .
به نوشته ایندیپندنت ؛ داره در شهر لِویسهام در جنوب شرق لندن و در خانواده ای غیرمسلمان زندگی می کرد، و در زندگی اش به چیزی بجز پوشیدن شلوار لی و کفش پاشنه بلند و گشتن با دوستانش در خیابان های لندن فکر نمی کرد. وی در یکی از دانشگاه های لندن رشته رسانه و روانشناسی می خواند، ولی از سن 18 سالگی در اینترنت فریب افکار داعش را خورد .
داره پس از ازدواج در سال 2012 با شوهرش برای پیوستن به داعش راهی سوریه شد .
دختران و زنان انگلیسی بسیاری از جمله زنی معروف به " مهاجر سوریه " به داعش پیوسته اند و برخی از آنها تصاویری از خود در حال حمل اسلحه یا سرهای بریده انداخته اند که انتشار این تصاویر جار و جنجال زیادی درباره علل پیوستن دختران و زنان انگلیسی به این گروه تکفیری و تروریستی به راه انداخته است.
انستیتوی مذاکرات راهبردی انگلیس در تازه ترین گزارش خود تعداد اعضای غربی داعش را حدود 3 هزار نفر اعلام کرد و افزود : دختران و زنان 550 نفر از نیروهای غربی داعش را تشکیل می دهند.
گزارش های منتشر شده در آلمان نیز نشان می دهد که 700 تبعه این کشور به داعش پیوسته اند که بیش از 100 نفر از آنان زن و دختر هستند.
" نیمی گوریناتان " کارشناس امور زنان و خشونت جنسی در آمریکا اعلام کرد : شناختن علت پیوستن زنان به داعش برای جنگیدن در صفوف نیروهای این گروه کاملاً ضروری است .
گوریناتان که استاد دانشکده سیتی شهر نیویورک است ، افزود : اصولاً هیچ زن و دختری در صفوف نیروهای داعش وجود نداشت و بسیاری از گروه هایِ شبیه داعش نیز نیروی زن نداشتند ولی این گروه های مسلح پس از مدتی به لزوم وجود زنان در میان نیروهای خود پی بردند، بنابراین گردان های زنانه را تشکیل دادند که این گردان ها وظایف متعددی دارند و برخی از زنان نیز در درگیری ها و جنگ ها مشارکت می کنند.
گوریناتان افزود : آمارهای منتشر شده در فرانسه نشان داد که 45 درصد از کسانی که درپی پیوستن به داعش هستند ، زن و دختر می باشند.
گوریناتان گفت : برخی زنان گردان های زنانه را فرماندهی می کنند و برخی نیز به تبلیغ افکار داعش می پردازند .
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد