احمد میدری، از نبود مرجع مشخص برای اعلام آمار آسیبهای اجتماعی گلایه و اظهار کرد: چندی پیش اخباری مبنی بر نوزادان اجارهای و ... منتشر شد. متاسفانه در ایران دستگاههای مختلف آمار میدهند و مسئول اعلام آمارها مشخص نیست.
وی در گفتگو با ایسنا، افزود: این موضوع که چه تعداد از افراد در جامعه دچار آسیبهای اجتماعیاند برآوردهای مختلفی دارد و فارغ از اینکه بعد مثبتی دارد و ما را از آسیبهای موجود آگاه میکند، اما در نهایت باعث دور شدن از واقعیات میشود و میتواند ابعاد و گستردگی موضوعات مبتلابه را پنهان کند. آیا اکنون مشخص است که ابعاد تن فروشی، فرزند فروشی یا کودک آزاری چقدر است؟
معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در پیشرفتهترین جوامع هم پدیدههایی از این دست وجود دارد و شاید جامعهای را نتوان یافت که در آن خبری از آسیبهای اجتماعی نباشد، گفت: بهتر است اجازه بدهیم آمارهایی که جرم محسوب میشوند را ناجا و پزشکی قانونی اعلام کنند، زیرا نشر اخبار و اطلاعات غلط باعث حساسیت زدایی میشود و کتمان واقعیت ما را نسبت به خطراتی که در جامعه هست غافل میکند.
میدری افزود: به عنوان مثال جامعه حساسیت خود را درخصوص اعتیاد از دست داده است زیرا آمارها متناقضاند و بعضا از یک تا هشت میلیون نفر معتاد اعلام میشود.
وی با بیان اینکه در حوزه کودکان نیز آمارها تا 10 برابر تورش دارد، عنوان کرد: وقتی آمار کودکان بازمانده از تحصیل را بر حسب کدملی شناسایی کردیم، مشخص شد کمتر از 200 هزار کودک بازمانده از تحصیل داریم. البته خلاء موجود در این زمینه وجود کودکان فاقد هویت است.
معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: از سال گذشته نهضت سوادآموزی و آموزش و پرورش در قالب طرح انسداد مبادی بیسوادی با کمک خیرین بخش قابل توجهی از این کودکان را به مدرسه بازگردانده اند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب