در این شرایط ما هم به نقل از سایت دای فوتوگرافی، نکاتی را درخصوص عکاسی در این فصل برایتان ردیف میکنیم تا شاید به کارتان بیاید.
اولین نکته درخصوص پوششی است که در این فصل از سال باید همراه داشته باشید تا مقدمات یک عکاسی خوب مهیا شود.
حتما میدانید اگر باکتری و ویروس در جانتان بنشیند، دیگر نخواهید توانست خانه را ترک کنید و باید مرتب سلفیهایی در حال مریضی از خود بگیرید.
از این رو لباس گرم را فراموش نکنید، به هیچ عنوان برای گرفتن عکس یا داشتن عکسهای بهتر، لباس خود را کم نکنید و مخصوصا اگر هوا برفی باشد سه لباس خاص این فصل را فراموش نکنید: چکمه یا کفش مناسب، دستکش و عینک که این سومی بهشدت در دید شما موثر خواهد بود.
نکته بعدی مربوط به تجهیزاتتان است. دوربینتان (یا تلفن همراه) را نباید گرم نگه دارید و مثلا آن را در کت خود بپیچانید.
به این دلیل که به محض این که از جای گرم به محیط سرما بیاید، بخار روی لنز آن قرار خواهد گرفت و علاوه بر این، تفاوت دمایی به لنز و تجهیزات الکترونیکی آن صدمه خواهد زد البته این صحیح است که نگران خالی شدن باتری خود باشید چراکه هوای سرد، انرژی باتری را زودتر تخلیه میکند برای همین گرم نگهداشتن باتری، یک کار درست است.
ضمنا کیفی را انتخاب کنید که در آن سرمای هوا به کارتان بیاید و مثلا همه چیز را دم دستتان قرار دهد. البته که در مورد اکثر تلفنهای همراه امروز جدا کردن باتری ممکن نیست و از این رو باید به فکر یک شارژر همراه یا همان پاور بانک باشید.
در مورد تکنیکهای عکاسی، ذکر دو نکته لازم است؛ نخست اینکه ترجیحا تنظیمات گوشی خود را روی حالت دستی قرار دهید زیرا با ازدیاد نوری که در فضای زمستانی و بهخصوص برفی وجود دارد، حالت اتوماتیک اکثر دوربینها به سمت عکسهای تاریک گرایش دارد.
نکته دوم هم اینکه حتما لازم نیست از برف یا اشیای برفی عکس بگیرید، بلکه در همان موقع ممکن است سوژههای دیگری مثل کمک کردن به بیخانمانها هم باشد که برای عکاسی جذاب است.
در عین حال اگر به فکر برف هستید به فکر جزئیاتی مثل خط عبور خودروها از روی برف یا حتی قدم زدن مردم یا خودتان باشید که طرحهای جالبی را میتواند ایجاد کند.
نکته آخر در مورد لیز خوردن است که موردی شایع در فصل زمستان است. اولا برای پیشگیری از این موضوع کفش مناسب بپوشید و ثانیا در هنگام افتادن، بیش از آن که نگران دوربین و لنز آن باشید فکر سر و کمر خود را بکنید که خدای ناکرده مشکل جدی برایتان به وجود نیاورد هرچند اگر خواستید به دوربین صدمه نخورد باید آن را بالا بگیرید تا از ضربه خوردن آن با زمین جلوگیری شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت