راه‌هایی برای آرامش روح و کمک به اقتصاد خانواده

ارزان سـرگـرم شویم

10 گام تا استقلال مالی خانواده

بی‌شک دستیابی به استقلال مالی و تامین رفاه خانواده آرزوی هر پدر است. به خصوص این که در برخی دوره‌ها، فشار مالی پررنگ‌تر می‌شود و یک پدر باتدبیر باید از پیش، فکر این روزها را کرده باشد
کد خبر: ۸۸۰۱۶۴
10 گام تا استقلال مالی خانواده

به گزارش جام جم آنلاین،این نوشتار 10 کلید طلایی را برای داشتن وضعیت مالی بهتر، به همه پدران و حتی مادران پیشنهاد می‌کند.

مسئولیت‌پذیر باشید: هر انتخابی که شما امروز دارید، چه خوب و چه بد، موجب تحولی در زندگی‌تان می‌شود.

گاهی اوقات، اشتباهاتی که مرتکب می‌شویم صدمات غیرقابل جبرانی را به اوضاع مالی ما می‌زند. در عین حال، ریسک کردن بخشی از مسیر پیشرفت است و نمی‌توان از آن صرفنظر کرد.

پس برای انجام هر کار جدید و ایجاد تحول، نهایت احتیاط را به کار برید و هرگز از تمام سرمایه‌تان در یک مسیر استفاده نکنید تا در صورت از دست دادن یکی، آن دیگری را داشته باشید .

حواس‌تان به مبلغی که خرج می‌کنید، باشد: ما در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که هر روزه با هزاران شیء تبلیغاتی روبه‌رو می‌شویم.

از کنار هر مغازه‌ای که رد می‌شویم، نام اجناس زیادی را روی برگه‌های مختلف نوشته و آنها را بر ویترین مغازه‌اش چسبانده تا نظر ما را به خود جلب کند.

همچنین تیزرهای تلویزیونی، آگهی‌های روزنامه‌ها و مجلات، و حتی تبلیغاتی که خانواده و دوست و آشنا برای خرید جنس جالب جدید می‌کنند، ممکن است ما را ترغیب کند آن وسایل را بخریم، بی‌آن‌که به آن نیاز داشته باشیم.

بعد از یک مدت هم که آنها به صورت بی‌استفاده در خانه‌مان خاک خورد، شوقی که هنگام خرید داشتیم خاموش می‌شود و به این اجناس به چشم چیزهای دورریختنی نگاه می‌کنیم .

این اصلا درست نیست. شما باید تنها چیزی را بخرید که به آن احتیاج دارید. برای خرید هرچیز، زمان صرف کنید و راجع به آن دوباره فکر کنید. آیا واقعا آن را لازم دارید.

اگر ضرورت ندارد و برای شما فایده خاصی به همراه نمی‌آورد، از خرید آن منصرف شوید و خود را عادت دهید که فقط سراغ ضروریات بروید.

شاید این کار برای افراد ولخرج کمی سخت باشد، اما گامی مهم به سمت پولدارشدن است .

بودجه‌بندی کنید: باید درآمدی ماهانه داشته باشید که مخارج‌تان در چارچوب آن بگنجد، و سعی کنید به هیچ وجه بیشتر از آن خرج نکنید.

داشتن بودجه و در صورت امکان پس‌انداز، به شما اطمینان خاطر می‌دهد و از شما تکیه گاهی جوابگو می‌سازد. پس بودجه داشته باشید و باتوجه به میزان مبلغ آن خرج کنید .

ابتدا حق و حقوق خودتان را بپردازید: قبل از هر نوع خرجی، ابتدا مبلغی هرچند کم را به خودتان هدیه کنید و آن را کنار بگذارید.

بعد سراغ هزار و یک جور خرج دیگر بروید. داشتن مبلغی که ماهانه اضافه شود، ابتدای مسیر پولدارشدن و نیفتادن در ورطه بی‌پولی است .

اهل قرض نباشید: قرض دشمن قسم خورده آرامش مالی است. تا آنجا که می‌توانید از هر نوع قرض و قسط بپرهیزید.

اگر می‌خواهید خودرو بخرید و تا دو سال قسط بدهید، اگر برایتان امکان‌پذیر است، مدتی را که می‌خواهید قسط بپردازید صبرکنید و ماهانه همان مبلغ را جمع کنید تا خودرویتان را نقد بخرید.

این کار انگیزه می‌شود که زودتر پول جمع کنید و همچنین، از فشاری که به دلیل قسط بر شما تحمیل می‌شود راحتید.

شاید در بعضی دوره‌های زندگی چاره‌ای جز وام گرفتن نباشد، اما سعی کنید این کار را شیوه زندگی خود نکنید تا آرامش داشته باشید.

تصور کنید قسط‌های مختلف دارید و به ناگاه بی‌کار می‌شوید. چه کار باید بکنید؟ پس تا سرحدامکان از وام و قسط بگریزید .

مبلغی را تحت عنوان حساب جانبی کنار بگذارید: یعنی حداقل هزینه سه ماه زندگی را کنار بگذارید.

مواقع زیادی پیش می‌آید که شما به این مبلغ احتیاج پیدا می‌کنید: قصد دارید شغل‌تان را عوض کنید، خودرویتان خراب می‌شود، خانه به کمی بازسازی احتیاج دارد، مخارجی ناگهانی برای فرزندتان پیش می‌آید، و امثال اینها.

وجود این پول، حتی اگر سال‌ها به آن احتیاج نداشته باشید، مایه دلگرمی‌تان خواهد بود. شما می‌توانید دفترچه حسابی جداگانه باز کنید و گهگاه مبلغی را به آن واریز کنید.

هیچ گاه از یادگیری دست نکشید: امروزه امور اقتصادی، پیچیده‌تر از گذشته شده‌اند. از این رو لازم است نکات مختلفی را راجع به جمع‌آوری بودجه، اوراق بهادار بورس، وضع سکه و ارز، سپرده‌های بانک، روش‌های مفید سرمایه‌گذاری و مانند اینها بدانید.

البته یادگیری آنها زمان‌بر است، از این رو بهتر است هر مطلب را در یک دوره یاد بگیرید و در فراگیری عجله نکنید تا به نتایجی مطلوب برسید .

اهداف مالی روشن داشته باشید: در هر زمینه‌ای، لازم است برنامه‌ریزی مشخص برای اهداف‌تان داشته باشید و امور مالی هم از این قضیه مستثنا نیستند.

دقیق تعیین کنید که چه می‌خواهید؛ آیا می‌خواهید سرمایه‌گذاری کنید؟ شرکت تاسیس کنید؟ در امور بورس موفق شوید؟ در هر زمینه‌ای که به آن مایلید اطلاعات کسب کنید و تحقیقات خود را انجام دهید تا بتوانید هنگام مناسب شروع کنید .

فروش اینترنتی داشته باشید: شما هم باید از پیشرفت فناوری بهره ببرید. امروزه انواع و اقسام شیوه‌های تجارتی و فروش از طریق اینترنت گسترش می‌یابد.

یکی از امتیازات فروشگاه‌های اینترنتی به نسبت مغازه‌ها، آن است که هزینه به مراتب کمتری برای اجاره بهای آن نیاز است. روش‌های مختلف بازاریابی اینترنتی، و همچنین فروش انواع مقالات و نوشته‌ها نیز می‌تواند کمک زیادی باشد .

زندگی‌تان را ساده کنید: هرچه به دنیا بیشتر سخت بگیری، دنیا هم به تو بیشتر سخت خواهد گرفت. طوری زندگی کنید که فشارهای مالی نتواند شما را از اصل زندگی و اهداف مهم‌تان دور کند.

برای تسهیل امور مالی، سراغ روش‌هایی بروید که حتی هنگامی که خوابید یا در تعطیلات به سر می‌برید، موجب افزایش پول شما شود.

در مسیرهایی مانند بورس یا انواع سپرده‌گذاری‌های مطمئن سرمایه‌گذاری کنید تا خیالتان راحت باشد که هرماه، مبلغی به اندوخته‌تان اضافه می‌شود. راحت زندگی کنید و از تحمل فشارهای سنگین بپرهیزید.

ضمیمه چاریواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها