به گزارش جام جم آنلاین، شیخ عامر البیاتی افزود: که پادشاه عربستان سعودی برخلاف قول قبلی که به رییس دارالافتاء جناب شیخ 'مهدی الصمیدعی' داده بود، مرتکب جنایت اعدام شیخ شهید نمر باقر النمر شد و وقتی اعتراض کردیم، با وجود گذشت این همه مدت، هنوز توضیح نداده است.
مدیر مرکز پژوهش های اسلامی در دار الافتاء اهل سنت عراق تاکید کرد: تصور نمی کنم سعودی ها در خصوص نقض پیمان خود توضیح بدهند چون چیزی برای توضیح و توجیه ندارند.
وی ادامه داد که پیش از اعدام شیخ شهید نمر باقر النمر، جناب شیخ الصمیدعی نامه ای برای ملک سلمان پادشاه عربستان ارسال کرد و خواستار تاخیر حکم اعدام شد.
البیاتی ادامه داد، بعد از مدتی از نامه شیخ الصمیدعی، نامه رسمی از دفتر حقوقی ملک سلمان به دست ما رسید که در آن تصریح شده بود، پادشاه عربستان، وساطت شیخ الصمیدعی را پذیرفته و حکم اعدام را به تعویق می اندازد.
به گفته وی، متعاقب این نامه رسمی، با ما تماس گرفتند و از شیخ الصمیدعی و هیات همراه اش برای سفر به ریاض و دیدار با ملک سلمان دعوت به عمل آوردند.
سخنگوی دار الافتاء اهل سنت عراق افزود که قرار بود در این سفر پیرامون قضیه شیخ النمر و دیگر مسایل بحث و گفت وگو شود، اما بعد از مدتی در میان ناباوری شنیدیم که آنها شیخ النمر را اعدام کرده اند.
شیخ عامر البیاتی با اشاره به صدور بیانیه رسمی اعتراض آمیز و نشست خبری در این خصوص در بغداد متعاقب اعدام شیخ النمر توسط دار الافتاء تاکید کرد که دفاع ما از شیخ شهید نمر باقر النمر نه به خاطر شخص ایشان بلکه به خاطر عمامه ای است که بر سر داشتند که انعکاسی از عمامه رسول خدا (ص) است.
وی ادامه داد که عمامه شیخ شهید النمر باقر النمر، نشانه ای از دین مبین اسلام و مسلمانان بود و از خداوند منان می خواهیم ایشان و دیگر شهدا را قرین رحمت قرار دهد.
رژیم عربستان سعودی در 15 اکتبر 2014 حکم اعدام شیخ نمر باقر النمر را صادر و در بامداد دوم ژانویه 2015 این حکم اجرا شد.
عراقی ها، از جمله جامعه اهل سنت این کشور از ابتدا در برابر این اقدام ضد حقوق بشری واکنش هایی نشان داده و همچنان از این اقدام دولت سعودی خشمگین هستند.
منبع:ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب