به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمدرضا فرنقی زاد با بیان این که این شماره از جمله شماره های بین المللی است، گفت: در اکثر کشورها این شماره به عنوان شماره اضطراری حوادث اعلام شده و توسط ارگان های مسئول در حوادث جاده ای، وقوع حوادث طبیعی غیر مترقبه نظیر سیل،زلزله، آتش سوزی جنگل ها و وقوع آتشفشان مورد استفاده قرار می گیرد.
وی افزود: این شماره برابر مفاد آیین نامه واگذاری کدهای خدماتی مصوب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، جزء کدهای خدماتی سه رقمی اضطراری ملی است و طی مصوبه این کمیسیون به سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، واگذار شده است.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: خصوصیت ویژه این شماره این است که بر اساس استانداردهای شبکه های تلفن همراه، قابلیت برقراری تماس با این شماره از طریق کلیه شبکه های تلفن همراه وجود دارد به طوری که اگر در جایی از کشور، فقط پوشش یکی از شبکه های تلفن همراه وجود داشته باشد، مشترکین سایر اپراتورها با استفاده از پوشش این شبکه می توانند با شماره 112 تماس برقرار کنند.
وی افزود: در صورتی که فرد فقط یک گوشی تلفن همراه داشته و یا حتی گوشی در حالت قفل بوده و یا سیم کارت هم نداشته باشد، می تواند از طریق شبکه هر یک از اپراتورهای تلفن همراه کشور با شماره 112 تماس برقرار کند و حادثه رخ داده را به هلال احمر اعلام نماید البته امکان برقراری تماس با این شماره از طریق شبکه های تلفن ثابت نیز وجود دارد.
فرنقی زاد اظهار داشت: طبق مجوز اعطا شده، سازمان امداد و نجات هلال احمر موظف است به عنوان هماهنگ کننده، کلیه تماس های برقرار شده با این کد را پاسخ داده و در صورت لزوم در اسرع وقت به نهادهای مرتبط از جمله مراکز فوریت های پلیس و پزشکی راهیابی کند.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با اشاره به قابلیت این شماره که قادر است بدون سیم کارت تماس را برقرار کند، از مردم خواست، به غیر از مواقع ضروری و مورد نیاز از تماس با این شماره پرهیز کرده تا سایر هموطنان بتوانند از خدمات امدادی مورد نیاز خود بهره مند شوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد