به گزارش جام جم آنلاین ، کره شمالی پیش از این مدعی شده بود که همسایه جنوبی دوشنبه هفته گذشته، حمله به دفتر «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی را با استفاده از 16 جنگنده بمب افکن شبیه سازی کرده بود.
گرچه مقام های کره جنوبی برگزاری یک رزمایش هوایی گسترده با هدف شبیه سازی حمله به یکی از ساختمان های دولتی کره شمالی را تایید کردند، با این حالی جزئیات بیشتری در این رابطه منتشر نشد.
به گزارش خبرگزاری «یونهاپ» کره جنوبی، ارتش خلق کره در بیانیه خود که از طریق خبرگزاری رسمی کره شمالی منتشر شده، خواستار «اعدام در ملاء عام» افرادی شده است که در طرح ریزی حمله به رهبر این کشور نقش داشته اند.
در این بیانیه آمده است که در صورت بی توجهی کره جنوبی به این هشدار، توپخانه دوربرد ارتش کره شمالی دست به حمله نظامی خواهد زد.
این بیانیه می افزاید: کره شمالی می تواند تنها با فشردن چند دکمه، کاخ ریاست جمهوری کره جنوبی و سایر ساختمان های اصلی این کشور را به مشتی خاکستر بدل کند.
این در حالی است که روز گذشته نیز این کشور ویدئویی منتشر کرده بود که در آن حمله موشکی به واشنگتن را به تصویر کشیده و آمریکا را به حمله هسته ای تهدید کرده بود.
با شدت گرفتن فعالیت های هسته ای و موشکی کره شمالی در سال های اخیر و تحریم همه جانبه این کشور از سوی جامعه بین الملل، پیونگ یانگ بارها آمریکا و هم پیمانان این کشور در منطقه را به حمله نظامی تهدید کرده است.
آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته بزرگترین رزمایش مشترک خود در چهار دهه گذشته را با مشارکت بیش از 315 هزار نیروی نظامی و به کارگیری تجهیزات پیشرفته برگزار کردند.
کره شمالی در آن زمان نیز اعلام کرده بود که به تلافی برگزاری این رزمایش، واشنگتن و سئول را به دریای آتش مبدل خواهد کرد.
تنش ها در شبه جزیره کره با آزمایش های موشکی و هسته ای اخیر کره شمالی بالا گرفته و نیروهای امنیتی و ارتش دو کشور در حالت آماده باش به سر می برند.
دو کره پس از جنگ خونین 1950 تا 1953 میلادی و آتش بس، روابط سرد و شکننده ای داشته اند و گاهی تا مرز شروع مجدد جنگ پیش رفته اند.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر