به گزارش جام جم آنلاین ، سیدعلی طاهری افزود: یکی از پیشنهادهای دولت در برنامه ششم توسعه این بود که صدا و سیما هم مانند سایر دستگاهها باید بخشی از ماموریت خود را طبق اصل 44 قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار کند.
وی تصریح کرد: صدا و سیما مستثنا از اصل 44 قانون اساسی است و ما با این پیشنهاد دولت مخالفت و آن را حذف کردیم لذا صدا و سیما همچنان در اختیار نظام باقی می ماند و واگذار شدن آن به بخش خصوصی خلاف قانون اساسی است.
طاهری اظهار داشت: نکته دوم این بود که صدا و سیما باید در مورد مسابقات ورزشی به وزارت ورزش و جوانان حق پخش بدهد ولی ما معتقدیم این امر موجب کاهش اعتبارات صدا و سیما میشود لذا این پیشنهاد را نیز حذف کردیم و بنابراین مسابقات طبق روال معمول پخش خواهد شد.
عضو کمیسیون تلفیق برنامه ششم در ادامه به الحاق دو پیشنهاد به برنامه ششم توسعه با محوریت صدا و سیما اشاره کرد.
وی افزود: یکی از این الحاقیه ها راه اندازی و گسترش رسانه های نوین است.
طاهری اظهار داشت: در حال حاضر حدود 2000 نقطه کور در کشور وجود دارد لذا به دولت تکلیف کردیم علاوه بر اعتباراتی که هر ساله برای بودجه صدا و سیما در نظر می گیرد مبلغ بیشتری را در اختیار صدا و سیما به منظور گسترش رسانه های نوین قرار دهد.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: الحاقیه دوم مربوط به تهیه و ساخت 50 مجموعه تلویزیونی فاخر و «الف ویژه» بود.
وی افزود: از آنجا که اعتبارات سالانه صدا و سیما محدود است به دولت تکلیف کردیم که هر ساله برای این مجموعههای فاخر بودجه ای اضافه تر از بودجه سالانه در اختیار صدا و سیما قرار بدهد.
منبع: خبرگزاری صدا وسیما
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد