به گزارش جام جم آنلاین، پایگاه خبری الیوم السابع روز شنبه به نقل از روزنامه «بروتوم الو آند» پرتیراژترین نشریه بنگالی زبان بنگلادش گزارش داد بیشتر صاعقه های منجر به مرگ افراد در مناطق روستایی این کشور رخ داده است؛ جایی که کشاورزان در آن مشغول برداشت محصول بوده اند.
این روزنامه افزوده است: افزایش میانگین نابودی جنگل ها در سال های اخیر و نیز نوع ابزارهای امروزی مانند وسایل فلزی مورد استفاده مردم و گوشی های تلفن همراه از دلایل افزایش خطر برخورد صاعقه ها و میزان مرگ و میر ناشی از آن است.
از نظر متخصصین، فلزی که در دستگاه تلفن به کار برده شده سبب هدایت امواج به طرف شخص می شود.
در استرالیا دستورالعمل هایی برای استفاده از تلفن همراه وجود دارد که یکی از آنها توصیه عدم استفاده از تلفن همراه در فضای باز هنگام رعد و برق است.
دانشمندان می گویند در هر لحظه در سراسر جهان 1800 توفان در حال وقوع است و در هرثانیه 100 صاعقه اتفاق می افتد. احتمال برخورد صاعقه به انسان یک در هر سه میلیون مورد است.
از ماه مارس (اسفند 94) تاکنون، بیش از 100 نفر در بنگلادش جان خود را بر اثر اصابت رعد و برق از دست داده اند. این درحالی است که در سال گذشته میلادی (2015) تنها 51 نفر به این علت جان باختند.
«محمد ریاض احمد» رئیس سازمان مدیریت بحران بنگلادش در گفت و گو با رسانه ها گفته است که نگرانی جدی درباره احتمال افزایش این دست حوادث در این کشور وجود دارد.
این کشور هر ساله از ماه ژوئن تا سپتامبر (به طور عمده در فصل تابستان) میزبان طوفان های پرشدت گرمسیری است.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد