در همین راستا در نشستی که مسئولان عالیرتبه کشور در اردیبهشت امسال با رهبری داشتند، ایشان تاکید میکنند: «در مقابله با آسیبهای اجتماعی نباید به کارهای معمولی و جاری دستگاهها اکتفا شود... این چیزی نیست که ما را قانع کند؛... یک کار فوق عادت انجام بگیرد، یک تلاش مضاعف انجام بگیرد.» همین جا باید متذکر شد که یکی از راهبردهای اصلی تبیین شده توسط رهبری نظام برای مواجهه با آسیبهای اجتماعی «گفتمانسازی» و شکلگیری خواست عمومی و باور عمومی است که باید با شکلگیری یک گفتوگوی اجتماعی و نخبگانی در این عرصه زمینههای آن فراهم شود.
در این چارچوب باید اذعان کرد انتصاب مرتضی میرباقری به عنوان معاون سیما، یک فرصت مهم برای ارتقای نقش رسانه ملی در عرصه پیشگیری، کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی به شمار میرود. واقعیت این است در طول سه سال فعالیت دولت که رئیس آن از ابتدا (در مراسم تحلیف) یکی از اولویتهای خود را مقابله با آسیبهای اجتماعی بیان کرد، بار اصلی برنامهریزی و سیاستگذاری در حوزه آسیبهای اجتماعی بهعهده دو نفر بوده است: علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مرتضی میرباقری قائممقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی.
در این میان آقای میر باقری در سمت قائممقام اجتماعی وزیر کشور موفق شد نقشی مهم در حساسیتزایی پیرامون مسائل مرتبط با آسیبهای اجتماعی بویژه میان مسئولان و سیاستگذاران ارشد نظام ایفا کند. برگزاری دو جلسه مهم مسئولان عالی رتبه کشور با رهبری نظام و بررسی ابعاد مختلف آسیبهای اجتماعی با اهتمام آقای میرباقری میسر شد. با این وصف این امید وجود دارد که معاون جدید سیما موضوع کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی را در شمار یکی از مسئولیتهای مهم خود در این سمت تعریف نماید.
روزبه کردونی
مدیرکل آسیبهای اجتماعی وزارت رفاه
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت