پیوستن زندگانی و اوتادی به «تاریکی شب، روشنایی روز»

تهیه‌کننده سریال تلویزیونی «تاریکی شب، روشنایی روز» با تاکید بر فیلمنامه سریال گفت: این اثر حتماً برای مخاطبان جذاب خواهد بود، زیرا جنس قصه از خود مردم انتخاب شده است.
کد خبر: ۹۲۰۵۴۸
پیوستن زندگانی و اوتادی به «تاریکی شب، روشنایی روز»

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مرکز گسترش فیلمنامه نویسی، محمد هاشمی اصل در پاسخ به این که هدف شما از ساخت مجموعه «تاریکی شب، روشنایی روز» چیست، توضیح داد: راستش اصلی‌ترین دلیل من فیلمنامه خوب و پر کشش سریال بود. بعد از تولید سریال تلویزیونی «آوای باران» حدود 25 تا 30 فیلمنامه به دستم رسید اما مرا جذب نکرد ولی وقتی فیلمنامه زیبایی را که حجت قاسم‌زاده‌اصل نوشته بود مطالعه کردم، دوست داشتم و احساس کردم کار خوبی هم خواهد شد.

وی ادامه داد: فیلمنامه نقطه شروع یک اثر متفاوت است و اگر فیلمنامه ابتدا نقص داشته باشد، نمی‌توان انتظار کار خوبی هم داشت.

این تهیه‌کننده با اشاره به محتوای سریال تاریکی شب، روشنایی روز تصریح کرد: معمولا در آثار انقلابی کمتر به نقش مردم پرداخت شده است به همین دلیل ما در این سریال به نقش مردم در شکل‌گیری انقلاب می‌پردازیم. در واقع قصه از جنس خود مردم است. در مجموع یکی دیگر از دلایل من برای پذیرش تهیه سریال تاریکی شب، روشنایی روز، این بود که علاقه‌مند بودم سریالی با محوریت انقلاب داشته باشم و بشدت وظیفه خودم می‌دانستم در این حوزه کاری انجام بدهم و برایم اهمیت داشت.

هاشمی اصل با بیان این‌که اواخر تیر فیلمبرداری کار آغاز می‌شود عنوان کرد: به تعبیرم سریال تاریکی شب، روشنایی روز را هم عوام می‌پسندند و هم خواص آن را دوست خواهند داشت. در مجموع فکر می‌کنم مورد پسند همه اقشار مردم باشد.

وی درباره انتخاب حجت قاسم زاده اصل به‌عنوان کارگردان سریال گفت: قاسم‌زاده‌اصل، خودش فیلمنامه را نوشته بود. قبلا از او سریال «یادآوری» و چند تله‌فیلم را تماشا کرده بودم. او کارگردان خوبی است و به کارش مسلط است.

این تهیه‌کننده درباره جذب بازیگران موردنظرش هم تصریح کرد: به شکل نسبی این اتفاق افتاد، البته نه مطلق. ما برای این پروژه نیاز به بازیگرانی در شرایط سنی 50 و 60 سال داشتیم. ضمن این‌که باید چهره‌هایی را انتخاب می‌کردیم که با فضای دوران قبل و حین انقلاب همخوانی داشته باشند و همین مساله کار را دشوارتر می‌کرد. این سریال در دو مقطع زمانی اتفاق می‌افتد. دو سال قبل از انقلاب و حین انقلاب و زمان حال و به همین دلیل نیاز به لوکیشن‌های خاص داشتیم.

در این سریال فرهاد قائمیان نقش اصلی را بازی می‌کند. همچنین امین زندگانی، لیلا اوتادی هم به جمع بازیگران این مجموعه اضافه شده‌اند. چندی پیش از حضور علیرضا جلالی‌تبار و احسان امانی به‌عنوان بازیگران این پروژه خبر داده شده بود.

بیش از ۷۰ درصد قصه در زمان حال روایت می‌شود و ۳۰ درصد ماجرا در گذشته رخ می‌دهد. عوامل پشت دوربین این سریال مدیر تصویربرداری: سهیل نوروزی، طراح صحنه و لباس: آیدین ظریف، طراح گریم: ایمان امیدواری، مدیرصدابرداری: منصور شهبازی، مدیرتولید: بهزاد هاشمی، برنامه‌ریز: مجیدرضا فاضلی، دستیار برنامه‌ریز: عارفه رشیدی، دستیار اول کارگردان: حسین خضوعی، گروه کارگردانی: نیلوفر کوخانی و آرین قاسم‌زاده‌اصل، عکاس: هانیه رستمی، صداگذار: علی علویان و مدیر تدارکات: امیر یمینی خواهند بود.

سریال «تاریکی شب، روشنایی روز»در ۱۴ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای به قلم حجت قاسم‌زاده‌اصل در مرکز گسترش فیلمنامه‌نویسی رسانه ملی به نگارش درآمده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها