به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، مجید تهرانیان اظهار کرد: بر اساس تصمیم شورای عالی آموزش و پرورش و تحول بنیادین در نظام متوسطه دوم، با تفاهمنامهای که میان سازمان آموزش فنی و حرفهای و وزارت آموزش و پرورش منعقد شده کلیه دانش آموزان پایه دهم نظامهای متوسطه در رشتههای تجربی، علوم ریاضی و علوم انسانی موظف شدهاند یک مهارت ۱۸۰ تا ۲۴۰ ساعته را فرا بگیرند و گواهینامه مهارتی دریافت کنند که الزام گرفتن دیپلمشان همین گواهینامه مهارتی است.
وی ادامه داد: همچنین با اقداماتی که بین سازمان فنی و حرفهای و وزارت کار در حال انجام است درصدد هستیم که آموزش و مهارت را به سن دبستان برسانیم و دانش آموزان و متقاضیان بالای ۱۲ سال را که قابلیت فراگیری آموزشهای مهارتی دارند، آموزش بدهیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان تهران در عین حال از ارائه آموزشهای مهارتی به فارغ التحصیلان دانشگاهی خبر داد و گفت: در نظر داریم تا فارغالتحصیلان پس از اتمام تحصیلات به کارگاههای فنی و حرفهای مراجعه و مهارتهای لازم در صنایع مختلف را برای ورود بهتر به بازار کار کسب کنند.
تهرانیان در پایان با اشاره به وجود ۲۷ مرکز آموزش ثابت در استان تهران، گفت: در سال ۱۳۹۵ بیش از سه میلیون نفر آموزش از طریق این مراکز پیش بینی شده و در بخش موسسات کارآموزی آزاد هم قرار است ۲۱ هزار ساعت آموزش ارائه شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب