به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه تاکید کرد استفاده از گروه های تروریستی برای تحقق اهداف سیاسی و ژئوپلتیک مسئله خطرناکی است.
پوتین در آستانه سفر به باکو در مصاحبه ای با خبرگزاری رسمی جمهوری آذربایجان گفت: حملات تروریستی اخیر بار دیگر ثابت کرد مبارزه با تروریسم فقط در چارچوب هماهنگی زیر نظر سازمان ملل امکان پذیر است.
رئیس جمهور روسیه گفت روسای جمهوری آذربایجان، ایران و روسیه روز هشت ماه آگوست (18 مرداد) در باکو دیدار و درباره کریدور بین المللی حمل و نقل شمال-جنوب تبادل نظر خواهند کرد.
پوتین گفت: «در تاریخ هشتم اوت ما برای اولین بار بنا به دعوت الهام علی اف رئیس جمهوری آذربایجان در نشست سران سه کشور در باکو دیدار و درباره دورنمای توسعه همکاری های درازمدت و دوجانبه که جنبه های مختلفی را شامل می شود تبادل نظر خواهیم کرد، این جنبه ها عبارتست از روابط اقتصادی و انسانی، موضوع امنیت و مبارزه با تروریسم.»
وی گفت این گفتگوها روی کریدور حمل و نقل بین المللی شمال-جنوب متمرکز خواهد بود.
رئیس جمهور روسیه افزود:«گفتگوهای ما روی طرحی مهم یعنی کریدور حمل و نقل بین المللی شمال-جنوب متمرکز خواهد شد که طول کلی آن به 7200 کیلومتر می رسد. هدف این کریدور ایجاد بهترین فرصت های ممکن برای حمل و نقل کالاهای ترانزیتی از هند، ایران و کشورهای خلیج فارس به جمهوری آذربایجان، فدراسیون روسیه و سپس به شمال و غرب اروپا است.»
وی افزود: «ما همچنین علاقه مندیم مشارکت خود را با تهران در موضوعات منطقه ای تعمیق دهیم. ما این امر را عاملی مهم در حفظ ثبات و امنیت در حوزه بزرگی از آسیای مرکزی ، دریای خزر و غرب آسیا می دانیم. ما به حمایت خود از تلاش ایران برای عضویت کامل در سازمان همکاری شانگهای ادامه خواهیم داد.»
پوتین گفت: روسیه قصد دارد با اختصاص دو وام به ارزش دو میلیارد و پانصد میلیون دلار به ایران به این کشور در احداث نیروگاه برق حرارتی و تامین برق سیستم حمل و نقل ریلی آن کمک کند.
وی افزود: «به عنوان مثال روسیه قصد دارد با اختصاص دو وام دولتی به ایران به ارزش دو میلیارد و 500 میلیون دلار، هزینه ساخت یک نیروگاه برق حرارتی را نزدیک شهر بندر عباس در حاشیه خلیج فارس و نیز برقی کردن راه آهن در مسیر گرمسار-اینچه برون در شمال شرق این کشور تامین مالی کند.»
رئیس جمهوری روسیه گفت: ما به شرکای ایرانی خود در مسیر اجرای طرح جامع اقدام مشترک ( برجام ) بیشتر کمک خواهیم کرد از جمله در فرآوری اورانیوم غنی شده و نیز تغییر در تاسیسات هسته ای با هدف تولید ایزوتوپ های پایدار.»
وی گفت: همکاری های هسته ای روسیه و ایران، راهبردی شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید