به گزارش جامجم، تحقیقات جنایی در این پرونده از ساعت 14 و 30 دقیقه دهم شهریور سال گذشته همزمان با کشف جسد پسربچهای مقابل خانهشان در محله وحدت اسلامی آغاز شد.
بررسیها نشان میداد، این کودک برای خرید از خانه بیرون رفته و 10 دقیقه بعد جسدش درحالی که سرش بریده شده بود، مقابل خانهشان پیدا شده است.
تحقیقات پلیس از اهالی نشان داد، آنها در زمان قتل مردی با لباس آبی نفتی را دیدهاند که سراسیمه و درحالی که چاقویی در دست داشته، از کوچه فرار کرده است.
ماموران با بررسی تصاویر دوربینهای مداربسته ساختمانی در نزدیکی محل جنایت، متوجه شدند مردی جوان پشت سر مقتول وارد کوچه شده و دقیقهای بعد چاقو به دست از آنجا خارج شده است.
سه روز بعد با تحقیقات گسترده، قاتل سپهر کوچولو درحالی که لباسش خونی بود، حوالی چهارراه گلوبندک شناسایی و دستگیر شد.
عامل جنایت که خود را اشکان 35 ساله معرفی میکرد، در تحقیقات با اعتراف به قتل گفت: چندسالی است که شیشه مصرف میکنم و همزمان تحت درمان روانپزشکی هستم. روز حادثه صدایی را شنیدم که میگفت چاقو را بردار و به خیابان برو. وقتی وارد کوچه شدم، سپهر را دیدم. پسربچه را پیش از این در رویاهایم دیده بودم. هیچ چیزی از صحنه جنایت را به یاد نمیآورم و نمیدانم سپهر چگونه به قتل رسیده است.
با اظهارات قاتل 35 ساله، او با دستور سجاد منافیآذر، بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی به اتهام قتل عمد بازداشت شد.
در ادامه متهم دو بار به کمیسیون پزشکی قانونی منتقل شد که پزشکان پس از معاینه او اعلام کردند، مرد جوان به بیماری روانی مبتلاست و باید تحت نظر باشد.
پس از گزارش پزشکان، بازپرس جنایی برای اشکان قرار موقوفی تعقیب صادر کرد که خانواده سپهر به این قرار اعتراض کرده و خواستار بررسی دوباره سلامت روانی متهم شدند.
با این اعتراض پرونده به شعبه دهم دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد که رئیس دادگاه پس از بررسی پرونده، آن را دارای نواقصی از جمله انحصار وراثت و شکایت پدر سپهر دانست و پرونده را برای رفع نواقص به دادسرا بازگرداند.
همچنین درخواست شده، در صورت تائید قرار موقوفی، دیه سپهر از بیتالمال پرداخت شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب