ابتکار هنرمند ایرانی به یاد پناهجویان غرق شده در دریا +عکس

مهاجران و پناهجویان غیرقانونی که مقصدشان سواحل کشورهای اروپایی است بارها بدلایل نامعلومی توسط قایق هایشان در آبهای ترکیه غرق شده اند. بطوریکه تنها در سال 2015 در مجموع سه هزار و 771 پناهجو در راه رسیدن به اروپا جان خود را در دریای مدیترانه از دست دادند.
کد خبر: ۹۴۰۷۰۹
ابتکار هنرمند ایرانی به یاد پناهجویان غرق شده در دریا +عکس

به گزارش جام جم آنلاین، از این تعداد، 700 نفر در دریای اژه غرق شدند. اما اخیرا به ابتکار یک هنرمند ایرانی و به یاد پناهجویان بسیاری که در آبهای ترکیه غرق شده‌ و جان خود را از دست داده‌اند، در سواحل ترکیه دو هزار قایق کاغذی به صورت سمبلیک در دریا رها شد.

به ابتکار ایرج صابری‌وند هنرمند ایرانی و به یاد پناهجویانی که در دریا غرق شده‌اند، در سواحل ازمیر ترکیه دو هزار قایق کاغذی به صورت سمبلیک در دریا رها شد.

در سال‌های اخیر و در پی واژگونی قایق، پناهندگان بسیاری در سواحل ترکیه جان خود را از دست داده‌اند.

بسیاری از پناهجویان تلاش می‌کنند با عبور از ترکیه خود را به اروپا برسانند.

در پی غرق شدن بسیاری از پناهجویان، سواحل ازمیر و دریای اژه به گورستان پناهجویان معروف شده‌اند.

بسیاری از کسانی که از طریق آب‌های مدیترانه راهی اروپا می‌شوند، از جنوب آفریقا آمده‌اند.

علاوه بر این هزاران نفر از آوارگان و جنگ زدگان نیز در مسیر دریایی آفریقا به اروپا در دریای مدیترانه غرق شده‌اند.
در سومین هفته ماه ژوئن و در عملیات نجات گشت‌های دریایی اروپا، ۱۲۸۶ نفر از مرگ در امواج مدیترانه نجات یافتند. در میان این گروه ۹۹۰ نفر مرد، ۲۲۰ نفر زن و ۷۶ نفر کودک بودند. این افراد پس از انتقال به ایتالیا به مقامات این کشور تحویل داده شدند.

علیرغم هشدارهای دولت ترکیه که مهاجران را از رفتن به یونان بر حذر می‌دارد همچنان پناهجویانی سعی می‌کنند با قایق خود را از ترکیه به مرزهای اتحادیه اروپا برسانند.

در ماه‌های اخیر کمیساریای عالی امور پناهندگی سازمان ملل اعلام کرد برای نخستین بار رقم آوارگان سراسر دنیا از ۶۵ میلیون نفر گذشته است.در این بین ترکیه بالاترین میزان پذیرش پناهجویان را داشته است.

روزها ده‌ها قایق کوچک مملو از پناهجویان از کشورهای گرفتار جنگ ‌و بحران مانند سوریه و عراق، افغانستان، حتی ایران خود را از ترکیه به جزایر کوچک یونان می‌رسانند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها