به گزارش جامجم، اوایل سال گذشته مردی به پلیس آگاهی استان مرکزی رفت و از مردی به اتهام کلاهبرداری شکایت کرد و گفت: داروخانهای دارم و نیاز به تجهیزات پزشکی داشتم. به طور اتفاقی با مردی آشنا شدم که مدعی بود در زمینه واردات تجهیزات پزشکی فعالیت دارد و این کالاها را با قیمت پایینتر از بازار میتواند به من بفروشد. چند بار هم به دفتر کارش رفتم. آنجا کمی تجهیزات پزشکی بود و فضای دفتر کارش طوری بود که گمان کردم واقعا در زمینه واردات تجهیزات پزشکی فعالیت دارد.
شاکی افزود: پس از چند ملاقات با هم سرانجام به توافق رسیدیم و تجهیزات پزشکی مورد نیازم را سفارش دادم. او در ازای این کار از من صد میلیون تومان گرفت و قرار شد دو هفته بعد کالاها را به دفترم ارسال کند که دیگر خبری از او نشد. تلفن همراهش نیز پاسخگو نبود. به دفتر کارش رفتم که متوجه شدم آنجا اجارهای بوده و وی دفتر را به مالک تحویل داده و به مکانی نامعلوم رفته و کسی از او خبری ندارد.
همزمان با تشکیل پرونده قضایی، 9 نفر دیگر نیز با حضور در پلیس آگاهی از متهم به بهانه فروش تجهیزات پزشکی وارداتی شکایت کردند. جستوجوها برای یافتن وی بینتیجه ماند تا اینکه پرونده متهم به دادگاه رفت و وی به رد مال یکمیلیارد تومانی و 48 سال حبس محکوم شد. با گذشت یک سال از این ماجرا، سرانجام روزهای پایانی هفته گذشته رد او در یکی از شهرهای شمالی به دست آمد و روز یکشنبه متهم در مخفیگاه جنگلی خود دستگیر شد.
سرهنگ یوسف سپهوند، جانشین فرمانده انتظامی استان مرکزی در اینباره گفت: تحقیقات از متهم در پلیس آگاهی ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب