با زهره حمیدی و تجربه حضورش در فضای مجازی

رقابت برای دنبال‌کننده‌ بیشتر را نمی‌پسندم

زهره حمیدی، تجربه بازی در فیلم‌ها و سریال‌های زیادی را در کارنامه 25ساله خود دارد. این روزها دو سریال از او آماده پخش از تلویزیون است «بازگشت» با موضوع دفاع مقدس به کارگردانی حسین عامری و «نفس شیرین» برای ایام محرم، ساخته عباس خواجه وند. حمیدی از هنرمندان فعال در فضای مجازی نیز محسوب می‌شود هنرمندی که با مخاطبانش ارتباط نزدیک و دوسویه برقرار کرده است. با او در باره حضور و بهره‌مندی‌اش از فضای مجازی به گفت‌وگو نشسته ایم.
کد خبر: ۹۴۵۵۹۷
رقابت برای دنبال‌کننده‌ بیشتر را نمی‌پسندم

با توجه به این که جزو کاربران فعال شبکه‌های اجتماعی هستید، عملکرد این محیط‌ها را چگونه می‌بینید؟

این شبکه‌ها در مجموع خیلی مفید هستند و از طریق آنها ارتباط خوبی مخصوصا بین بازیگرها و مخاطبانشان برقرار می‌شود. در کنار آن می‌توان تبلیغ آثار در حال ساخت و بازی را هم در این فضا قرار داد و در مجموع ارتباط صمیمانه دوسویه‌ای برقرار می‌شود. خودم از بعضی کارها خبردار می‌شوم و موضوعاتی را می‌بینم و یاد می‌گیرم.

چه اطلاعات و داده‌هایی را از شبکه‌های اجتماعی دریافت می‌کنید؟

خبر کارهای در حال ساخت یا اجرا را در اینستاگرام می‌بینم و می‌فهمم همکارانم کجا و با چه کسانی مشغول فعالیت هستند. همچنین اطلاعات مرتبط با شغلم را دریافت می‌کنم. در کنار اینها صفحاتی وجود دارد که به تبلیغ و فروش بعضی کالاها و خدمات مورد نیاز می‌پردازد و از آن بهره می‌برم.

تا به حال از این محصولات خریداری کرده‌اید؟

بله،‌ خرید کردم و بسیار خوب بوده اما همه نوع خدمات و کالا در شبکه‌های اجتماعی وجود ندارد. در مواردی که کالاهای مورد استفاده‌ام ارائه شده، آنها را تهیه کرده‌ام. این خریدها خیلی مناسب بود و راحت به دستم رسید.

این فضا را به خرید کردن از بیرون ترجیح می‌دهید؟

در حال حاضر نمی‌توان کل خریدها را از این راه انجام داد و چنین اتفاقی امکان‌پذیر نیست، اما استفاده از این فضا تا حدودی خوب است.

معمولا چه مواردی را در صفحه خود منتشر می‌کنید؟

اطلاعات کاری خودم و مسائلی را که مردم دوست دارند درباره من بدانند، منتشر می‌کنم. از طرفی عبارات و جملات اخلاقی، عاطفی و دلنشین را در صفحه اینستاگرامم می‌گذارم که شاید تاثیر خوبی برای همه داشته باشد.

صفحه شما حسی آرامش‌بخش به مخاطب می‌دهد، اما در صفحه بعضی هنرمندان، بوضوح می‌بینیم که وارد فضایی رقابتی شده‌اند و برای بالا بردن تعداد لایک‌ها و دنبال کننده‌هایشان، تصاویر یا مطالب خاصی منتشر می‌کنند که منجر به جذب افراد می‌شود. البته این کار مورد انتقاد افراد زیادی هم قرار گرفته است. نظر شما در این‌باره چیست؟

اخیرا جمله‌ای در صفحه اینستاگرامم نوشتم که امیدوارم روزی دنیا را بدون حسادت، کینه و دشمنی ببینم. گروهی انگار دائما با یکدیگر رقابت می‌کنند و این خیلی بد است و شخصا نمی‌پسندم. نباید چنین سوءاستفاده‌هایی شود. آنچه را که مردم دوست دارند مانند کارهای یک هنرمند،‌ باید نشر داد. من معمولا اثری را که در آن ایفای نقش کرده ام و در حال پخش باشد، معرفی می‌کنم تا به عده‌ای که خبر ندارند، اطلاع‌رسانی کرده باشم. ایجاد حس رقابت اصلا قشنگ نیست و برای خیلی از مردم حس بسیار بدی به دنبال دارد. با ورود به مباحث اینچنینی می‌بینیم که نه تنها تاثیر مثبتی ندارد، بلکه تاثیر بد و مخربی هم خواهد داشت.

این تاثیر بد و مخرب بیشتر روی مردم است یا هنرمندان؟

روی همکاران و هنرمندان، توامان.

در اینستاگرام‌تان مطلبی تبلیغی قرار داده‌اید؛ بعضی مخاطبان این موضوع را نمی‌پسندند و دیدی منفی نسبت به این نوع اقدامات دارند. نظر شما در این مورد چیست؟

اگر شخصا از خدمات و کالایی استفاده کنم و مطلوب و موثر باشد، برایش تبلیغ هم می‌کنم،‌ اما برخی با دریافت مبلغی پول تبلیغ می‌کنند؛ در عین حال که ممکن است آن کالا و خدمات اثر سوء هم داشته باشد.

نحوه ارتباط تان با مخاطبان در شبکه‌های اجتماعی چگونه است؟

تا جایی که فرصت کنم، با آنها ارتباط دارم. برخی سوالات خصوصی دارند که عموما سعی می‌کنم پاسخ دهم.

حدودا چقدر زمان صرف می‌کنید؟

اگر فرصت کنم، در میان کارهایم به شبکه‌های اجتماعی می‌پردازم. سعی می‌کنم خیلی کوتاه جواب نظرات را بدهم.

مخاطبان در این شبکه‌ها به نقد کارهایتان هم می‌پردازند؟

بیشتر تعریف است. در کنار آن، سوالاتی مانند علت کم کار شدن و از این دست را می‌پرسند. نقش‌هایی که بازی کرده‌ام،‌ برای مردم، تاثیری خوب و مثبت داشته و در موارد زیادی گفته‌اند لحن، گفتار و بازی شما به انسان آرامش می‌دهد. از چنین تاثیرگذاری‌ای بر بیننده بسیار خوشحالم. با شنیدن این تعریف‌ها بیشتر برای ادامه کار تشویق می‌شوم. مدتی به علت خستگی ترجیح می‌دادم کمتر کار کنم؛ آن‌قدر که بازیگری ما را خسته و فرسوده می‌کند، گاهی ناخواسته عقب‌نشینی می‌کنم اما با دیدن حمایت مردم برای فعالیت بیشتر ترغیب و تشویق می‌شوم.

بعضی هنرمندان فضای تلخی را در این شبکه‌ها تجربه می‌کنند و گاهی به آنها توهین می‌شود. چنین اتفاقی را تجربه کرده‌اید؟

به ندرت این اتفاق برایم افتاده است.

مدتی است پویشی برای بلاک کردن افراد توهین‌کننده راه افتاده است؛ شما هم این اقدام را انجام داده‌اید؟

در این وضعیت آن شخص را بلاک نکردم، بلکه سعی کردم با برقراری ارتباط، در باره نظرش گفت‌وگو کنم. در یکی از موارد اخیر فرد عذرخواهی کرد و متقاعد شد که حرفش اشتباه است.

به نظر شما چرا گاهی چنین توهین‌هایی به هنرمندان می‌شود؟

برخی افراد آن هنرمند را نمی‌شناسند و زمانی‌که با او آشنا شوند، نظرشان را پس می‌گیرند. گروهی هم حس حسادت، کمبودها و مشکلات خانوادگی و روزمره خود را به این صورت بروز می‌دهند و خود را تخلیه می‌کنند. اگر این افراد درک شوند و به حای بلاک کردن، با برقراری ارتباط علت ناراحتی‌شان پرسیده شود، عموما متوجه اشتباه خود می‌شوند.

عموما چه افراد و صفحاتی را دنبال می‌کنید؟

بیشتر صفحات هنرمندان و همکارانم و مرتبط با کارم را دنبال می‌کنم. سعی می‌کنم متقابلا به مخاطبانی که علاقه‌مند هستند، توجه کنم تا ارتباط یکطرفه نباشد. آنها از این برخورد خیلی خوشحال می‌شوند. به نظرم دریافت این انرژی‌ها به صورت یکطرفه خودخواهی است.

برای پست‌های مخاطبان خود نظری هم نوشته‌اید یا آنها را لایک کرده‌اید؟

بله، برای خیلی از مطالبی که دوست داشته باشم و حس خوبی به من بدهد، هم نظر می‌نویسم و هم لایک می‌کنم. آنها نیز با این کار دلگرم و تشویق می‌شوند.

الهام برمکی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها