به گزارش جامجم، هشتم اسفند سال 84 قتل پیرمردی در خیابان شریعتی کرج به پلیس گزارش شد. ماموران با حضور در محل قتل متوجه شدند این مرد بر اثر اصابت ضربههای جسم تیز به گردنش فوت کرده است. همچنین قفل در گاوصندوق تخریب شده بود که نشان میداد، قتل با انگیزه سرقت انجام شده است.
در حالی که تحقیقات در محل جنایت ادامه داشت، مردی با مراجعه به ماموران راز این جنایت را فاش کرد. او مدعی شد، ما در همسایگی مقتول زندگی میکنیم. پسرم معتاد است و امشب متوجه لکههای خون روی لباسش شدم. احتمال میدهم او پیرمرد را کشته است.
ماموران با کشف این سرنخ، پسر جوان به نام صابر را دستگیر کردند که او در بازجوییها به قتل اعتراف کرد و گفت: میدانستم پیرمرد تنها زندگی میکند و در خانه گاوصندوقی دارد. امروز از روی دیوار وارد خانهاش شدم. با پیچگوشتی قصد تخریب قفل گاوصندوق و سرقت از آن را داشتم که نتوانستم. با یک گاز پیکنیک به گاوصندوق ضربه زدم اما دستگیره آن شکست. در همین لحظه پیرمرد وارد خانه شد. با دیدن من خواست سروصدا کند که با چاقو چند ضربه به گردنش زدم و لباسی را دور گردنش بستم.
متهم به قتل در شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران محاکمه و با حکم پنج قاضی جنایی به قصاص محکوم شد. حکم مجازاتش نیز در شعبه 11 دیوانعالی کشوربه تائید رسید.
صابر در زندان اعتیادش را ترک کرد و از فرزندان مقتول خواست او را ببخشند که دو نفر از اولیای دم او را بخشیدند اما یکی از فرزندان پیرمرد درخواست دیه کرد. با گذشت 11 سال از جنایت، سرگذشت او در روزنامهها چاپ شد و مرد خیری با مراجعه به دادسرای جنایی تهران، دیه 50 میلیونی را پرداخت کرد.
پس از رضایت آخرین اولیای دم، مرد جوان چهارشنبه از جنبه عمومی جرم در شعبه چهارم دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد و گفت: از کارم پشیمانم. وقتی برای سرقت به خانه رفتم، پیرمرد سر رسید و با هم درگیر شدیم که او را کشتم. 11 سال است که در زندان هستم و با کمک یک خیر توانستم دیه را پرداخت کنم. میخواهم زندگی جدیدی بسازم و از گذشته درس بگیرم.
پس از آخرین دفاع متهم، قضات دادگاه وارد شور شده و حکم به آزادی مرد زندانی دادند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب