به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، «محمد بن نایف» ولیعهد عربستان سعودی چهارشنبه شب طی سخنانی در مجمع عمومی سازمان ملل اعلام کرد که عربستان از اولین کشورهایی است که از تروریسم رنج می برد و با آن دست و پنجه نرم می کند.
بن نایف افزود: عربستان از سال 1992 تاکنون در معرض بیش از 100 حمله تروریستی قرار گرفته است و یک کشور منطقه در 18 عملیات تروریستی علیه عربستان دست داشته است.
وی گفت: عربستان توافقنامه مبارزه با تروریسم را قبل از حادثه 11 سپتامبر امضا کرد و به همراه آمریکا و انگلیس در راس مجموعه مبارزه با حمایت مالی از داعش قرار دارد.
وی بدون اشاربه به جنایات سعودی در یمن و سوریه گفته که هیات علمای عربستان فتواهایی درباره تحریم تروریسم و حمایت مالی از آن صادر کرده است.
ولیعهد عربستان سعودی با تاکید بر مشارکت جامعه جهانی در حمایت از مرکز بین المللی برای مبارزه با تروریسم، گفت: کشورهای خواهان صلح باید با ائتلاف اسلامی برای مبارزه با تروریسم همکاری کنند.
وی به حادثه حمله به سفارت عربستان در ایران اشاره کرد و گفت: ایران به وظایف خود در حمایت از هیات دیپلماتیک سعودی عمل نکرد.
ولیعهد عربستان سعودی در ادامه افزود: ایران باید به اصول حسن همسایگی در منطقه احترام بگذارد. ما خواستار رابطه خوب با ایران بر اساس حسن همجواری، عدم مداخله در امور داخلی و بازگرداندن «جزایر اماراتی» هستیم.
ولیعهد عربستان تاکید کرد که سال گذشته سفارت ما در تهران و کنسولگری ما در مشهد در حالی که حکومت ایران نظارهگر بود، مورد حمله قرار گرفت. این اقدام به دلیل عدم حفاظت مناسب و بر خلاف مسئولیتهای بینالمللی ایران انجام گرفت.
بن نایف همچنین به تحولات لیبی و عراق اشاره کرد و گفت: از وحدت عراق حمایت و هرگونه اقدامات طایفه ای را محکوم می کنیم. از لیبی ها می خواهیم که تشکیل کابینه را تکمیل کنند و با تروریسم مقابله کنند.
وی همچنین به تحولات یمن بدون اشاره به جنایات یک سال و نیم عربستان اعلام کرد که عربستان از تلاش نماینده سازمان ملل برای ایجاد حل بحران یمن حمایت می کند.
محمد بن نایف گفت: زمان آن فرا رسیده که بحران سوریه از راه سیاسی و بر مبنای بیانیه «ژنو1» حل شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
این درمانده مفلوك همانند آن دزدی كه خودش هم همراه مردم می دوید و فریاد می " آی دزد " ، آنقدر وقیح است كه خود و آمریكا و انگلیس یعنی جانیان شناخته شده بین المللی را كه تولیداتشان داعش و القاعده و النصره و بوكوحرام و . . . ، و همه تروریستهای جهانی است، مبارزین با تروریسم قلمداد كرده و موجب مضحكه جهانیان شده است.
این جنایتكاران، بلاحت و وقاحت را بصورت انحصاری مال خود كرده اند!
بنی آدم اعضای یك پیكرند
مگر خاندان سعودی كه از دم خرند !
با سلام و درود،احتراما نظرات ارادتمند بشرح ذیل باستحضار میرساند:
-سه جزیره در خلیج فارس همیشه متعلق به ایران زمین بوده و خواهد بود. اسم خلیج فارس هم همیشه خلیج فارس بوده وهست.بنابراین اگر طرف های مقابل حسن نیت داشته باشند نباید موضوعات تحریك امیز و تفرقه امیز برای روابط و توسعه ان مطرح نمایند.تمامیت ارضی ایران اصلاقابل مذاكره نیست.
- تا انجاییكه ارادتمند اطلاع دارم ،در تاریخ هیچوقت ایرانیان به كشورهای عربی حمله نكرده اند بلكه اعراب بودند كه به ایران زمین حمله نموده اند.ملت شریف ایران از كشورشان دفاع نموده اند.سیاست رژیم های گذشته و امروز ایران برای دفاع هست و این حق ایران هست با توجه به تجربیاتی كه در تاریخ تمدن چند هزار ساله خود دارد سیاست دفاعی داشته باشد.نمونه اخرش حمله عراق به ایران و جنگ هشت ساله هست.جنگ ها و خونریزی ها و خرابی هایی كه بعلت جنگ های خاورمیانه امروز وجود دارد این حق ایران هست كه توان قوی دفاع از خود داشته باشد و پیش بینی های لازم را داشته كه مثل حمله صدام حسین و رژیم بعثی گذشته عراق دیگرغافلگیر نشود.
-ایرانیان مردم شریف ،صلح طلب ، فهمیده و با فرهنگ بوده و هستند و همیشه به دنیا خدمت نموده و مینمایند ایرانیان در اكثر زمینه ها در دنیا دارند میدرخشند كه نتیجتا سایر ملل بهره میگیرند.
-دوستی و احترام به ایران و ایرانیان بنفع تمام كشورها بخصوص كشورهای منطقه هست.
-تمام كشورها و مردم منطقه باید با برادری ، مودت ، همكاری ، احترام به عقاید ،ارزش هاو فرهنگ همدیگر بتوانند با هم زندگی و كار كنند انها باید،دنبال صلح و توسعه باشند.
-كشورها و مردم منطقه باید همدیگر را تحمل كنند نباید اجازه دهند كشورهای خارج از منطقه مشكلات سیاسی انها را حل كنند باید خودشان این توان را داشته باشند با گفتگو های مسالمت امیز و با احترام و حسن نیت مشكلاتشان را حل كنند.
-در قرن جدید كشورهای منطقه باید احترام به عقاید همدیگر وحقوق بشر را بپذیرند اگر بپذیرند دیگر اینهمه جنگ و خونریزی و خرابی در منطقه نخواهیم داشت.
-نباید بخاطر اعتقادات دینی و مذهبی گوناگون بین افراد منطقه جنگ و ستیز و كینه باشد.
-بالا بردن رشد فرهنگی و اموزش و پرورش ملت های منطقه مفید و موثر در ایجاد صلح میباشد نتیجتا مردم و كشورهای منطقه بهتر میتوانند همدیگر را تحمل كنند و در راه توسعه در تمام ابعاد ان كوشش كنند.
-امیدوارم خداوند متعال همه را به راه راست ، تقوی ، عشق ، برادری،احترام ،رفتار مسالمت امیز همجواری، احترام و رعایت حقوق انسان ها در جهان هدایت فرمایند.
با احترام وارزوی توفیق روز افزون
صدراله البرزی
مدرس،مشاور،پژوهشگر،نویسنده و مترجم
اگر افكار خود را تغییر دهید دنیای اطراف ما نیز تغییر خواهد یافت.
فارغ التحصیل از دانشگاه كالیفرنیای جنوبی و دانشگاه واشینگتن.
ولی خبر ندارن شاخشون رو بدجور میشكنیم
و این برای جام جم خوب نیست !