به گزارش جام جم آنلاین از شیراز، سرهنگ «سیدموسی حسینی» گفت: امروزه با پیشرفت های علمی و تکنولوژی جدید فناوی اطلاعات سبک و سیاق زندگی مردم نیز تغییر کرده است.
وی اظهار کرد: فضای مجازی، استفاده از اینترنت و به خصوص استفاده از شبکه های اجتماعی باعث شده است تا به راحتی کلاهبرداران با به دست آوردن اطلاعات شخصی افراد و جمع آوری اطلاعاتی که خود افراد در شبکه های اجتماعی در معرض دید دیگران قرار میدهند، با طراحی یک نقشه شوم اقدام به کلاهبرداری از کاربران می نمایند.
رئیس پلیس فتا استان فارس تصریح کرد: نوع جدید کلاهبرداری که این روزها در حال شکل گیری است که پروندههای آن در حال حاضر در پلیس فتا پیگیری میشود، کلاهبرداران با ارسال پیامک، ایمیل، ارسال پیام به صورت گسترده در شبکه های اجتماعی با موضوع سفرهای زیارتی در اربعین حسینی و اعزام به کربلای معلی با قیمت بسیار پایین می باشد.
سرهنگ حسینی افزود: کلاهبرداران با به دست آوردن اطلاعاتی که کاربران با عضویت در گروه ها و شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته اند، سوء استفاده کرده و طی تماس تلفنی و یا ارسال پیامک با موضوع برنده شدن در قرعه کشی فلان موسسه جهت اعزام به اتبات عالیات در ایام اربعین حسینی، همان اطلاعات را به خود فرد بازخورد کرده و پس از جلب اعتماد با ترفندهای مختلف، فرد را به پای دستگاه خودپرداز بانک (ATM) کشانده و با مهندسی اجتماعی و دیگر ترفند ها اقدام به خالی کردن حساب قربانی خود می کنند.
وی با بیان این که اغلب این تماس ها و پیام ها جعلی بوده و از سمت سازمان خاصی نمی باشد، به شهروندان هشدار داد: قبل از اطمینان از فرد تماس گیرنده و دادن اطلاعات یا پرداخت وجه، حتما شماره های سازمان مربوطه را از 118 یا اینترنت به دست آورده و پس از تماس با سازمان مربوطه، از صحت و سقم موضوع اطلاع یابند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد