به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، ایران که به دلیل سالها تحریم قادر به خرید هواپیماهای مسافربری جدید یا خرید قطعات از شرکتهای تولیدکننده نبوده است، به دنبال مدرنیزه کردن ناوگان هواپیمایی فرسوده خود است و توافق با بوئینگ در همین راستا بوده است. بازگشت ایران به بازار بین المللی برای خرید هواپیماهای مسافربری جدید، یکی از بزرگترین فرصتهای تجاری است که با امضای توافق هسته ای و برداشته شدن تحریمها گشوده شده است.
دنیس مویلنبرگ، مدیر عامل بوئینگ در حاشیه کنفرانسی درباره فناوریهای آینده در شیکاگو، به خبرنگاران اظهار کرد: بوئینگ تحت این توافق امسال هیچ هواپیمایی تحویل نخواهد داد و تحولیل هواپیما در فاصله زمانی یکساله، دو ساله و سه ساله انجام خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: با اینهمه این قرارداد فرصت قابل توجهی برای بوئینگ محسوب میشود و خوشحالم که میبینم ما پیشرفت مداومی داشتهایم.
ایران در ماه ژانویه تصمیم برای خرید ۱۱۸ فروند هواپیما به ارزش ۲۷ میلیارد دلار از شرکت هواپیماسازی اروپایی ایرباس را اعلام کرد، اما نسبت به تاخیرهای غیرمنتظره در دریافت مجوز آمریکا ناراضی است. ایرباس برای صادرات هواپیما به شرکتهای هواپیمایی ایرانی به موافقت واشنگتن نیاز دارد زیرا در این هواپیماها قطعات ساخت آمریکا به کار رفته است. یک مقام ایرانی ماه گذشته به رویترز اظهار کرده بود توافق ایرباس ممکن است به میزان شش فروند و توافق بوئینگ به میزان یک فروند کاهش پیدا کند.
مویلنبرگ اظهار کرد: بوئینگ در مراحل نهایی کار روی ساختار قرارداد با مشتریانش در ایران بوده و همزمان سرگرم کار روی پروسه دریافت مجوز از دولت آمریکاست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب