به گزارش جام جم آنلابن محمدرضا حیاتی مجری اخبار با حضور در برنامه تلویزیونی «کتاب باز» در خصوص نیاز حرفه خود به مطالعه گفت: حرفه گویندگی نیازمند کسب اطلاعات جامعی در تمام زمینهها است و از این رو ما در زمینههای مختلفی مطالعات بسیاری داریم با این حال هنوز از دریای دانستنیهای این عالم قطره ناچیزی آگاهی دارم و گاهی در سن 60 سالگی نکتهای میخوانم که تعجب میکنم چطور در این 60 سال از آن آگاهی نداشتم.
وی ادامه داد: دوست دارم زندگی و خاطرات کاریام را به صورت یک کتاب با روایت داستانی بنویسم و برای اینکار به همراهی یک داستاننویس نیاز دارم هرچند که هنوز فرصت این کار را پیدا نکردهام. اکثر اخبار مربوط به دوران دفاع مقدس و دوران بعد از جنگ که اهمیت زیادی داشت را به خاطر دارم.
حیاتی با اشاره به دوران کودکی خود عنوان کرد: به طور مطلق میتوان کتاب باز بودن را به مرحوم پدرم نسبت داد. ایشان یک کتابخانه بسیار بزرگ داشت و حتی از مخارج خانه کم میکرد و کتاب میخرید و کتابخوان بودن ایشان تاثیر بسیاری در علاقه من به کتاب داشت و من کتاب خواندن را از کتابخانه پدرم آغاز کردم. از کودکی به شعر و ادبیات و تاریخ علاقهمند بودم و اولین کتابی که خواندم زندگی پیامبران(ع) بود.
وی افزود: به مولانا و عطار و حافظ علاقه بسیاری دارم و از نوجوانی اشعار مولانا را مطالعه میکنم و شوریده حالی مولانا بسیار بر من تاثیرگذاشته است و حتی شرح حال زندگی مولانا در زندگی من تاثیرگذار بوده است. هر چقدر بیشتر اشعار مولانا را میخوانم و هرچقدر مسنتر میشوم علاقهام به آنها بیشتر میشود و برایم جذاب تر میشود.
حیاتی در پایان با بیان آرزوی خود خاطرنشان کرد: دوست دارم روزی در اخبار اعلام کنم که در بر اساس برآورد سازمان یونسکو کشور ایران رتبه نخست را در مطالعه به دست آورده است. همه باید تلاش کنیم کتاب خوب انتخاب کنیم و آن را خوب مطالعه کنیم.
برنامه تلویزیونی «کتاب باز» که امیرحسین صدیق آن را اجرا میکند و محمدرضا رضائیان تهیه کنندگی آن را بر عهده دارد روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت 20 از شبکه نسیم پخش میشود.
منبع : رکنا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
محمد نصرتی در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
تحصیلات خود را تا مقطع متوسطه در آبادان گذراند و پس از آن با شروع جنگ تحمیلی و آغاز دفاع مقدس كه ماجرای حصر آبادان رخ داد مانند بقیه آبادانی ها مجبور شد به شهرهای دیگر كشورمان بروند كه ایشان به تهران آمدند .
خدارحمت كند دختر آقای افشار كه در سن 9 سالگی فوت كردند.
جام جم لطفا گزارشی از آنها تهیه كنید.