عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس به خبرنگار جام جم آنلاین گفت: عوامل مختلفی در ایجاد جرائم اجتماعی دخیل است که مهمترین آنها رکود اقتصادی و عدم اشتغال در جامعه است.
علی کاظمی افزود: ترکیب جامعه به گونهای است که اکثر جوانان تحصیلکرده هستند و به دنبال شغل متناسب با تحصیل خود هستند، وقتی خواسته آنها برآورده نشود ممکن است برخی به کارهای ناشایست گرایش پیدا کنند.
وی ادامه داد: به طور طبیعی هر جوان انرژی و توانمندی خاص خود را دارد که باید تخلیه شود. یک بخش از طریق کار برطرف میشود و بخش دیگر هم با فراهم کردن امکانات فرهنگی و ورزش قابل تامین است.
کاظمی تاکید کرد: اگر کاستیها و بیتوجهی ادامه داشته باشد، ممکن است انرژی نهفته جوان در مسیر نامطمئن و غیر اخلاقی به کار گرفته شود که سرمنشاء بسیاری از جرائم اجتماعی خواهد بود.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با اشاره به تنوع جرم در کشور تصریح کرد: اگرچه در بحث فرهنگی کارهای زیادی انجام شده و موسسات فرهنگی فراوان داریم ولی بسیاری از آنها موازی با هم کار میکنند و اغلب مشکلات جوانان به فراموشی سپرده میشود. البته ابزار کار وجود دارد ولی گاهی اوقات سلایق هم در کار فرهنگی اختلال ایجاد میکنند و در نتیجه قانون به گونهای دیگر تعبیر میشود یا برنامههای فرهنگی در تمام شهرها یکنواخت اجرا نمیشود.
کاظمی با تاکید بر ناموفق بودن تئوریهای فرهنگی در جامعه و شکست آنها در بخش اجرا، گفت: بیکاری ممکن است باعث ایجاد جرم بشود با این حال نسبی است. از طرف دیگر برخورد قهری مثل زندان گاهی اوقات به جای بازدارندگی نتیجه عکس دارد و زندان به آموزشگاه تولید جرم تبدیل میشود بنابراین باید به سمت حبسزدایی حرکت کنیم.
نماینده مردم شهرستانهای اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس دهم خاطرنشان کرد: دغدغه امروز نمایندگان مجلس ایجاد شغل پایدار برای جوانان است. در کنار این امر باید فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی را حفظ نماییم و اهداف عالی انقلاب را محقق سازیم، زیرا معتقدیم؛ امنیت واقعی در کنار اشتغال پایدار حاصل میشود.
رضا گلین شریف دینی
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد