به گزارش جام جم آنلاین، علیرضا رجب پور در گفتوگو با تسنیم اظهار داشت: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در خصوص حذف یا ماندن کارت سوخت، نقش تصمیم گیر ندارد؛ بلکه ما مجری مصوبات دولت در این زمینه هستیم.
وی افزود: تا امروز هیچ برنامه ای برای حذف کارت سوخت ابلاغ نشده است؛ بنابراین تا اطلاع ثانوی عرضه بنزین با کارت سوخت ادامه دارد و هر زمان تصمیم جدیدی در این خصوص ابلاغ شود ما اجرا می کنیم.
رجب پور خاطرنشان کرد: همچنین تصمیمی برای عدم صدور کارت سوخت برای خودروهای جدید و جمع آوری تجهیزات عرضه بنزین با کارت سوخت از جایگاههای عرضه اتخاذ نشده است.
مجلس شورای اسلامی با تصویب لایحه اصلاحیه قانون بودجه 95 استفاده و حفظ کارت سوخت را ضروری ندانست. در این اصلاحیه، بند «ح» تبصره 14 قانون بودجه 95 مبنی بر الزام دولت به حفظ کارت سوخت و عرضه مجدد بنزین دو نرخی به درخواست وزیر نفت حذف شد.
از طرف دیگر با توجه به اهمیت حفظ کارت سوخت در کنترل مصرف بنزین و کاهش قاچاق این فراورده نفتی طرح حفظ کارت سوخت با قید دو فوریت و با امضای 126 نفر از نمایندگان به هیاترئیسه مجلس تقدیم شده است.
در مورد جزییات این طرح حسینعلی حاجیدلیگانی نماینده مردم شاهینشهر در مجلس شورای اسلامی نکاتی را بیان کرده است.
وی اعلام کرد که پس از رفع ایرادات و اشکالاتی که در متن وجود داشت، با جلساتی که با مرکز پژوهشها و معاونت حقوقی مجلس و نیز مرکز پژوهشهای شورای نگهبان و نیز شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی برگزار شد متن مورد توافق در این باره تهیه و تدوین شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر