به گزارش جام جم آنلاین، پرچم جمهوری اسلامی ایران در سفارتخانه ها و نمایندگی های سیاسی کشورمان درکشورهای مختلف، در یادبود آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نیمه افراشته شده است.
تاکنون بسیاری از سفرا ، دیپلمات ها و شخصیت هاسی سیاسی در خارج از ایران با حضور در سفارت خانه ها و مراکز نمایندگی سیاسی یا رایزنی های فرهنگی ایران در دفتر یادبود آیت الله هاشمی رفسنجانی ، شخصیت و جایگاه بین المللی وی را مورد تمجید قرار دادند.
ادای احترام سفیر ژاپن در افغانستان در سفارت ایران در کابل
سفارت ایران در بغداد
به گزارش نمایندگی های ایرنا در خارج از کشور، تاکنون بسیاری از مقامات دیپلماتیک با حضور در سفارت خانه ها و مراکز سیاسی ایران ازجمله در وین ( اتریش)، بلگراد ( صربستان) ،سارایو (بوسنی) ، مکزیکوسیتی( مکزیک)، گوانگجو، شانگهای و پکن(چین)، هانوی(ویتنام)،مادرید (اسپانیا)، آنکارا و استانبول( ترکیه)، باکو( آذربایجان)، کوالالامپور (مالزی)، اسلام آباد (پاکستان) ، بیروت( لبنان)، دهلی نو، حیدرآباد و بمبئی( هند)،آکتائو (قزاقستان)، جاکارتا (اندونزی)،توکیو(ژاپن) ،دمشق(سوریه)، کابل (افغانستان)، مسکو(روسیه) ،برونئی، زیمبابوه و استرالیا با ملت و دولت ایران ابراز همدری کردند.
نیمه بر افراشته شدن پرچم در سفارت ایران در مسکو
علاوه براین ارسال پیام های ابراز تسلیت شخصیت های بین المللی در ارتحال این یار دیرین امام و رهبری، همچنان ادامه دارد. اکثر این شخصیت ها در پیام های خود بر نقش ، جایگاه و تاثیر گذاری ایت الله هاشمی رفسنجانی بر پیشرفت روابط و سیاست خارجی ایران تاکید کردند.
آیت الله هاشمی رفسنجانی در پیام ها و یادداشت های این شخصیت ها این گونه توصیف شده است :
سرور دانش معاون رئیس جمهوری افغانستان: فقدان آیت الله رفسنجانی ضربه جبران ناپذیری بر سیاست تعامل و اعتدال در منطقه و نیز ضایعه بزرگی برای مردم ایران و نظام جمهوری اسلامی است.
آیت الله هاشمی رفسنجانی، سیاستمداری اعتدال اندیش، مصلحت گرا، مرد اندیشه و عمل و از استوانه های نظام جمهوری اسلامی ایران بود که نه تنها در ایران بلکه در سطح منطقه و بین الملل، الگوی بی بدیلی از سیاست ورزی را ارائه کرد.هاشمی رفسنجانی در عین حال که تبحر در علوم اسلامی و تسلط بر اندیشه و آموزه های دینی داشت، فهم درست وی از وضعیت کنونی منطقه و تعاملات جهانی، از وی یک چهره تاثیرگذار و شاخص ساخت.
نیمه بر افراشته شدن پرچم در سفارت ایران در آنکارا
مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی که از یاران نزدیک امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در دوران قبل و بعد از انقلاب اسلامی ایران بود، مدت مدیدی از جایگاه ریاست مجلس، ریاست جمهوری و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام، خدمات بزرگی را برای مردم انجام داد.
مسعود بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق: درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی خسرانی بزرگ است و از خداوند منان برای مسئولان جمهوری اسلامی ایران، خانواده داغدار و مردم شریف ایران صبر عاجل خواست.
کوسرت رسول علی معاون اول جلال طالبانی دبیرکل اتحادیه میهنی کردستان عراق با صدور پیامی خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی: آیت الله هاشمی رفسنجانی یکی از شخصیت های موثر انقلاب اسلامی بود و امیدواریم همدردی عمیق بنده و اعضای اتحادیه میهنی کردستان عراق را بپذیرید.
امیدواریم این آخرین غم و اندوه برای جمهوری اسلامی ایران که دوست و همسایه ماست باشد و روح بزرگ آیت الله هاشمی رفسنجانی قرین رحمت الهی شود.
قباد طالبانی فرزند جلال طالبانی : آیت الله هاشمی رفسنجانی در طول فعالیت سیاسی خویش نقش بسیار مهمی در همکاری و ایجاد پل ارتباطی بین مردم کرد در عراق و جمهوری اسلامی ایران داشت که این قابل فراموش کردن نیست.
نعیم القندوررئیس انجمن مسلمانان یونان: آیت الله هاشمی رفسنجانی سرمایهای بی نظیر بود و رحلت ایشان ضایعه ای بزرگ برای جهان اسلام است.
آیت الله هاشمی رفسنجانی شخصیت بزرگ سیاسی جهان اسلام بودکه نه تنها منافع ملت ایران بلکه همواره منافع جهان اسلام به عنوان امت اسلامی را مد نظر داشته و همیشه برای رسیدن به این هدف مهم که از دستورات عالیه اسلام و خواست مهم امام خمینی ( قدس سره ) بوده است، را مورد تاکید قرار می داد.
آیت الله هاشمی رفسنجانی شخصیت بزرگ سیاسی ، اعتدال گرا و عقلانیت محور بودند وبا درایت و سیاست های برگرفته از آموزه های الهی در جهت حفظ آرامش و امنیت نه تنها در ایران بلکه در تمام منطقه خاورمیانه و جهان اسلام گام بر می داشت، بنابراین جهان اسلام یکی از شخصیت های بی نظیر سیاسی خود را از دست داد که بسیار مایع تاثر و تالم است.
واصف طالب اف رئیس مجلس عالی جمهوری خودمختار نخجوان: هاشمی رفسنجانی هم برای ایران و هم جمهوری آذربایجان شخصیتی مهم و بزرگ بود.
وی با اشاره به روابط نزدیک او با مرحوم حیدر علی اف رئیس جمهوری سابق آذربایجان و نقش آیت الله هاشمی رفسنجانی در حمایت و کمک به جمهوری آذربایجان و به ویژه جمهوری خودمختار نخجوان در اوایل استقلال این کشور را فراموش ناشدنی دانست.
رائول کاسترو رئیس جمهوری کوبا درپیام تسلیتی به رئیس جمهوری ایران: هاشمی رفسنجانی در طول فعالیت سیاسی خود به نزدیک شدن روابط دوستانه کوبا و ایران کمک کرد و در دوره ریاست جمهوری وی، همکاری های دوجانبه در زمینه های علمی و تجاری آغاز شد. رفسنجانی به عنوان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، میزبان «فیدل کاسترو» رهبر فقید انقلاب کوبا در جریان سفر رسمی خود به ایران در سال 2001 میلادی بود.
مولانا سید کلب جواد صادق نقوی دبیرکل جمعیت علمای هند: این روحانی مبارزه، برجسته و مفسر قرآن تمامی عمر گرانبهای خود را در راه مبارزه با طاغوت و دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی صرف کرد.
آیت الله هاشمی رفسنجانی یکی از ذخایر ارزشمند انقلاب اسلامی بود که لحظه ای در حمایت از بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب اسلامی درنگ نکرد و همواره در این راه پیشرو بود.
مولانا حسین رضا نقوی از علما هند: هوشمندی ، دشمن شناسی و خستگی ناپذیر بودن آیت الله هاشمی رفسنجانی از وی شخصیتی ممتاز ساخت که نمونه آن در ایران و بسیاری از کشورها بسیار کم و بی نظیر است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب