به گزارش جام جم آنلاین، معاون اول رئیس دستگاه قضا با تاکید بر استقلال کانون وکلا گفت: برای جذب وکیل باید به شاخصه های مورد پذیرش دنیا از جمله استانداردهای جمعیتی و نسبت آن با وکلای موجود توجه کرد.
اژه ای در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مطابق قانون اصلاح موادی از قانون اجرای سیاست های اصل 44، محدودیت در جذب حرفه وکالت صحیح نیست و آیا شما با این محدودیت و انحصار موافقید یا خیر؟ گفت: ما موافق محدودیت در این حرفه نیستیم به دوعلت. اول آنکه: با ایجاد محدودیت در حرفه وکالت تقاضای کار برای برخی وکلا افزایش پیدا می کند و این موضوع باعث گران شدن حق الوکاله ان ها می شود و این صحیح نیست. سخنگوی دستگاه قضا در تبیین دلیل دوم خود برای مخالفت با انحصار در حرفه وکالت هم گفت: با ایجاد محدودیت در پذیرش وکلا، عده ای از افرادی که شایستگی های لازم و علمی حرفه وکالت را دارند به طور طبیعی جذب این حرفه نمی شوند که ما نیز با این مساله مخالفیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
خواهشمند است دوستان این مسئله رو پیگیری كنند كه امتحان وكالت حذف شود چون بسیاری افراد هستند كه فوق العاده با سواد هستند و حتی من خودم دیده ام كه بسیاری از وكلا با انها مشورت میكنند ولی به دلایلی نمیتوانند در ازمون وكالت قبول شوند و در ضمن در هیچ كجای دنیا ازمون وكالت وجود ندارد