به گزارش جامجم آنلاین به نقل از دیجیاتو، پس از اعلام این موضوع، فیسبوک در پستی جداگانه از تلاش هایش در مورد مبارزه با اکانت های تبلیغاتی و غیرواقعی، و همچنین لایک ها و کامنت های ارائه شده توسط ربات ها خبر داد. البته مشخص نیست این شبکه اجتماعی چه تعداد از لایک ها و نظرات جعلی را حذف کرده، اما در برخی پست های پرطرفدار شاهد کاهش چند درصدی تعداد بازخوردهای کاربران بوده ایم.
گفتنیست اکانت های اسپم حذف شده به غیر از 30 هزار حساب کاربری جعلی کشور فرانسه هستند. فیسبوک می گوید اکثر این لایک کنندگان و نظر دهندگان دیجیتال و غیر واقعی در کشورهایی نظیر بنگلادش، اندونزی و عربستان سعودی فعالیت میکنند.
نقطه مشترک اقدامات اخیر فیسبوک، این است که می خواهند حضور اسپمرها و ربات ها را در این شبکه اجتماعی محبوب کاهش داده و تأثیر آنها را بر اشاعه محتوای دروغ و اخبار کذب کاهش دهند. در همین رابطه، الگوریتم های ویژه ای برای شناسایی اکانت های جعلی توسعه یافته که البته در مورد نحوه عملکرد آنها اطلاعات دقیقی در دست نیست، اما ظاهراً شناسایی الگوهای مشابه ماننند ارسال محتوای تکراری چندین پست مختلف یا افزایش ناگهانی فعالیت، راهکار کلیدی در این زمینه به شمار می رود.
لازم به ذکر است علاوه بر اقدامات فوق، فیسبوک از نیروی انسانی شامل سردبیران بخش ارزیابی حقایق و کاربران نیز برای مبارزه با اخبار کذب استفاده می کند، بدین ترتیب که افراد می توانند اخبار مشکوک یا غیر واقعی را برچسب گذاری کرده و آنها را به مدیران ارشد گزارش دهند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد