به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس عباسعلی الهیاری در ارتباط با موضوع اجباری شدن مشاوره خدمات قبل از ازدواج اظهارداشت: در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره مدتی است که دنبال این قضیه بوده و در شورای عالی انقلاب فرهنگی هیأت وزیران دولت پیگیریهای لازم انجام شده است.
وی با بیان اینکه هنوز در این زمینه نتیجه مشخصی نگرفتهایم، افزود: در بند 6 ماده 117 قانون توسعه ششم تصریح شده ارائه آموزش و مشاوره، حین، قبل و پس از ازدواج با مشارکت بقیه دستگاهها با مرکزیت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره الزامی میشود.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره اضافه کرد: تحت پوشش قرار گرفتن این مشاوره توسط سازمانهای بیمهگر پایه و تکمیلی بسیار حائز اهمیت بوده و امیدواریم دولت آییننامه اجرایی این بند قانونی را بنویسد.
الهیاری گفت: سازمان نظام روانشناسی و مشاوره آمادگی لازم را داشته که مشارکت لازم را جهت اجرای آییننامه مربوطه داشته باشد و انشاالله تا نیمه دوم امسال این مشاورهها اجباری خواهد شد و مشمول بیمه نیز قرار خواهد گرفت.
وی بیان کرد: متأسفانه امروزه ناسازگاری زوجین و آمار طلاق افزایش یافته و این مسئله نگران کننده است لذا یکی از راهکارهای اساسی جهت رفع این مسئله، مشاوره قبل، حین و پس از ازدواج است.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در ارتباط با انتقال ریشه روانشناسی از زیرمجموعه وزارت علوم به وزارت بهداشت، گفت: مکاتبات لازم با دوستان در شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفته و این مسئله مصوبه لازم را برای جابجایی ندارد و باید توجه داشت که تنها با دستور نمیتوان این جابجایی را انجام داد.
الهیاری عنوان کرد: این موضوع باید مصوبه لازم را در مجلس، هیأت وزیران و شورای عالی انقلاب فرهنگی داشته باشد که دوستان در شورای انقلاب فرهنگی اعلام کردهاند که هنوز موضوعی در این زمینه به ما واصل نشده و اگر ارجاع شود آن را در کمیسیون تخصصی بررسی و سپس از شورا اعلام میکنیم.
وی گفت: پس از اینکه موافقان و مخالفان نظر خود را در شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کردند رأیگیری شده و ابلاغ صورت میگیرد.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با اشاره به اینکه اکثریت اعضای شورای انقلاب فرهنگی مخالف این جابجایی هستند، گفت: اکنون هیچگونه جابجایی صورت نمیگیرد و این فضای ایجاد شده یک فضای کاذب است همچنین باید توجه داشت که وزارت علوم نیز مخالفت خود را اعلام کرده و سازمان نظام روانشناسی نیز نظر خود را به رئیس جمهور طی نامهای اعلام کرده است.
الهیاری خاطرنشان کرد: این مسئله نیز باید در 3 کمیسیون تخصصی مجلس بررسی شود که ما جلسات لازم را با رؤسای این 3 کمیسیون برگزار کردهایم که هر 3 رئیس این کمیسیون با جابجایی مخالف بودند.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در ادامه به موضوع انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: کاندیداها باید سلامت روان جامعه را مدنظر قرار دهند و به این موضوع در تبلیغات خود دقت کنند چرا که مردم تحت تأثیر مسائل و مشکلات معیشتی و اقتصادی بوده و توجه نکردن مسئولان در تبلیغات سبب افزایش حجم آسیبهای روانی و استرس در جامعه میشود.
وی افزود: برخی از کاندیداها چنان وعده به مردم میدهند که با هیچ ساختار قانونی و اجرایی کشور قابل وصول نیست این مسئله عوارض زیادی را به همراه داشته و نارضایتی مردم را سبب میشود. از طرفی باور عمومی را خدشهدار کرده و در آینده مشکلساز میشود.
الهیاری عنوان کرد: کشورهایی که به مشارکت سیاسی، اجتماعی و … نیاز دارند و پای توسعه کشور نیز مردم هستند بیاعتماد کردن مردم به آن نه تنها خدمت به کشور نیست بلکه خیانت به مردم و کشور به شمار میرود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب