بهگزارش جام جم آنلاین از ایسنا، بر اساس آمار بارندگی از ابتدای مهرماه سال گذشته تا ۲ خرداد ۱۳۹۶ میزان بارنشها ۲۸۹ میلیمتر ثبت شده که این میزان بارش در مقایسه با مدت مشابه سال آبی گذشته ۲۵۱ میلیمتر، به طور متوسط در سطح استان تهران به میزان ۱۵ درصد افزایش داشته است.
بیشترین میزان بارش در شاخه رودخانه جاجرود با ۵۸۳ میلیمتر و کمترین میزان بارش ها در منطقه ورامین با ۱۹۸ میلیمتر بوده است و در مجموع در شهر تهران شاهد ۲۵۸ میلیمتر بارش بوده ایم البته باید به این مساله نیز توجه کرد که در سال آبی جاری ذخیره برفی استان تهران نسبت به سال های گذشته بهتر بوده است.
همین مساله موجب شده که امسال ظرفیت مخازن پنج سد استان تهران از جمله سدهای طالقان، امیر کبیر، لار، لتیان و ماملو یک میلیاردو ۹۰ میلیون متر مکعب باشد که در مقایسه با ظرفیت یک میلیاردو ۲۰ میلیون متر مکعبی سال گذشته با ۷۰ میلیون متر مکعب افزایش حجم مخازن آبی روبرو است.
طبق پیش بینی های صورت گرفته مخازن تمامی سدهای تهران بجز سد لار که مشکل فرار آب دارد، مابقی تا ۱۵ خرداد بطور کامل پر خواهند شد و هم اکنون نیز ظرفیت سد طالقان در حال سر ریز شدن است و مابقی سدهای تهران نیز در آستانه پر شدن و سر ریز شدن قرار دارند.
چندی پیش نیز چیتچیان - وزیر نیرو - شرایط آبی کشور را مطلوب ارزیابی و اظهار کرد که دیگر زمان خشکسالی ایران رو به پایان و کشور در مرحله ورود به دوران ترسالی قرار گرفته است. شاید این مساله نقطه امیدی برای حل مشکلات آبی کشور باشد اما نباید فراموش کرد که ایران ۱۵ سال است با مشکل کم آبی و به عبارتی بحران آب دست و پنجه نرم میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر