وی افزود: ۶۰ درصد زکات پرداختی کشاورزان و دامداران، صرف امور محرومان و ۴۰ درصد نیز صرف امور عمرانی عامالمنفعه روستاها میشود .
سالارکیا ادامه داد: زکات جمعآوریشده در البرز با توجه به نوع کشاورزی و دامداری بهطور معمول بابت گندم، گاو، گوسفند و بز پرداخت میشود .
مدیرکل کمیته امداد البرز تصریح کرد: ستاد زکات در البرز به ریاست امامجمعه، دبیری کمیته امداد و عضویت چند تن از مسئولان مشغول فعالیت است .
سالارکیا گفت: طبق برنامهریزی انجام شده و به همت مسئولان و خیران بخش کوهسار از توابع شهرستان ساوجبلاغ، اولین خانه زکات کوهسار را افتتاح کردیم تا در آینده شاهد رشد و نهادینه شدن فرهنگ زکات در این منطقه باشیم .
وی افزود: یکی از مسائل مهمی که در شرایط کنونی باید بهعنوان یک نقطه اتکا در امور فقرزدایی موردتوجه قرار گیرد، زکات است .
مدیرکل کمیته امداد البرز تصریح کرد: این نهاد باهدف احیاء سنت و واجب الهی پس از کسب اجازه از ولی امر مسلمین و مراجع عظام تقلید، نسبت به جمعآوری زکات مردم مسلمان و توزیع آن بین اقشار محروم جامعه اقدام میکند .
وی تأکید کرد: تبلیغات زکات، دیدارهای چهره به چهره با کشاورزان و دامداران توسط مبلغان و روحانیون، تشکیل ستاد زکات و برگزاری نشستهای جمعی در مساجد در خصوص اهمیت پرداخت زکات در مناسبتهای مختلف ازجمله اقداماتی است که برای ترویج و احیای فرهنگ پرداخت زکات در این استان انجامشده است