به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ ترحمی به باشگاه خبرنگاران گفت: تعویض قطعات اصلی خودرو مانند موتور، شاسی، بدنه و کم و زیاد کردن محورها بدون مجوز پلیس تخلف است و هرگونه تغییرات در خودرو باید در سامانه شماره گذاری درج شود.
وی افزود: در صورتی که خودرویی دچار حادثه شود و در این حادثه وسیله نقلیه دچار نقص فنی شود، مالکان خودرو برای تعویض موتور باید قبل از رفع نقص درخواست خود را به پلیس ارائه دهند و پس از بررسی های صورت گرفته نتیجه به آنها اعلام میشود.
سرهنگ ترحمی بیان کرد: مالکان خودرو برای درخواست تعویض موتور خودروی خود باید به مراکز شماره گذاری و یا تعویض پلاک مراجعه کنند.
رئیس اداره حقوقی پلیس راهور ناجا گفت: در برخی موارد تغییرات قطعات اصلی خودرو مانند موتور منجر بر آن می شود که تصادف تشدید شود.
وی با اشاره به اینکه موتور خودرو دارای شماره سریالی است که در سامانه اطلاعاتی پلیس و سند خودرو درج شده، افزود: انجام هرگونه عملیات آهنگری باعث شکنندگی شاسی خودرو می شود و در صورتی که بدون مجوز پلیس تغییراتی روی خودرو ایجاد شود، مالک خودرو یک چهارم تا یک هشتم ارزش هزینه ای راکه برای تغییر قطعه کرده جریمه می شود.
رئیس اداره حقوقی پلیس راهور ناجا در پایان عنوان کرد: استفاده از 2 قطعه غیر ایمن در وسیله نقلیه باعث خطر ساز شدن و بروز تصادف میشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد