به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرآنلاین، ترامپ از تریبون سازمان ملل متحد که برای جلوگیری از جنگ و ایجاد صلح در جهان ایجاد شده است در اقدامی بیسابقه یک کشور دیگر عضو سازمان ملل متحد را تهدید به نابودی کامل کرد.
وی همچنین به تکرار ادعاهای بی اساس علیه ایران پرداخت و با اعلام به اینکه نمیتوانیم متعهد به قراردادی باشیم که زمینه طرح ریزی یک برنامه هسته ای را فراهم می کند برجام را از بدترین توافقاتی دانست که آمریکا در طول تاریخ امضا کرده است.
روانشناسان اما از مدتها پیش هشدار دادهاند که دونالد ترامپ، رئیسجمهور امریکا، همۀ نشانههای کلاسیک بیماری روانی خودشیفتگی را دارد.
جان دی. گارتنر،روانشناس بالینی اعلام کرده ترامپ «بهطرز خطرناکی بیماری روانی دارد و از نظر رفتاری نمیتواند رئیسجمهور باشد.»
وی معتقد است که ترامپ نشانههای «خودشیفتگی بدخیم» دارد که بر اساس تعریف ذکرشده در فرهنگ لغت روانپزشکی کمپبل، ترکیبی از خودشیفتگی، اختلال شخصیت ضداجتماعی، تجاوزگری و سادیسم است.
دکتر جولی فاترل، روانشناس بالینی هم در گفتگو با نیویورک دیلینیوز میگوید خودشیفتگی در حقیقت یکی از معمولترین اختلالات روانی ترامپ است؛ «خودشیفتگی موجب اختلال در دیدن واقعیت خود میشود، درنتیجه نمیتواند از منطق برای متقاعد کردن شخص استفاده کند.»
در روانشناسی خودشیفتگی یا نارسیسیسم بیانگر عشق افراطی به خود و تکیه بر خودانگاشتهای درونی است. نارسیسیسم افراطی براساس خصیصههای روانی و شخصیتی در عشق بیش از اندازه به خود و خودشیفتگی بی حد و حصر شناسایی میشود و آن را نوعی اختلال روانی میدانند.
هیتلر و استالین نمونههایی از انسانهای خود شیفته بودند که با همین ویژگی به سوی رهبری جهان پیش میرفتند.
چند ماه قبل هم 3 استاد روانپزشک سرشناس امریکایی در نامهای به باراک اوباما، دربارۀ ثبات رفتاری ترامپ ابراز نگرانی کرده بودند.
هیلاری کلینتون، نامزد دمکراتها هم در جریان مناظرههای انتخاباتی هشدار داده بود که ترامپ «از نظر رفتاری صلاحیت» فرماندهی نیروهای نظامی امریکا را ندارد.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد