به گزارش جام جم آنلاین از فارس، علی اکبر صالحی روز شنبه اول مهرماه همزمان با ایام دهه اول محرم و سالگرد دفاع مقدس به روستای شهیدپرور فردو سفر و از نزدیک با مردم این روستا دیدار و گفتگو کرد.
وی با حضور در منزل چهار خانواده شهید از جمله مادری که 8 تن از عزیزانش شامل همسر و فرزندان را تقدیم انقلاب کرده بود، با آنها گفتگو کرده و از فداکاری و جانبازی مردم روستا تجلیل کرد.
معاون رئیس جمهور در حاشیه این دیدارها با اشاره به وجه تسمیه سایت هسته ای فردو گفت: ابتدا که تصمیم گرفته شد سایت هسته ای در نزدیکی شهر مقدس قم ایجاد شود، عنوان «سایت قم» مطرح شده بود. بعد در جلسه ای با حضور مسئولان نظام به پیشنهاد سردار سرلشکر فیروزآبادی به منظور حفظ جایگاه مذهبی شهر قم نام فردو مصوب شد.
صالحی افزود: اکنون فردو در دنیا نام پرآوازه ای است و باید پرآوازه ترین روستای دنیا باشد. روسای جمهور آمریکا بسیاری از روستاهای خودشان را نمی شناسند، اما فردو را به خوبی می شناسند.
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: فردو نماد شهادت، تدین و وطن دوستی است و این صفات در این روستا متبلور است. همچنین تاسیسات هسته ای فردو نماد اقتدار ملی و «ما می توانیم» است. نامی برازنده که ریشه در باورها و فرهنگ ما دارد.
معاون رئیس جمهور در این سفر یکروزه پس از نماز مغرب و عشاء سخنانی در مسجد روستای فردو ایراد کرد.
صالحی در دیدار های متعدد با خانواده های معظم شهداء و مردم ولایتمدار روستای فردو به سخنان آنها گوش سپرد و به منظور رفع مشکلات روستا از جمله تکمیل مجموعه ورزشی، قول مساعدت داد.
شایان ذکر است کوچه های فردو هر یک به نام چندین شهید نامگذاری شده است. در این روستا خانواده ای نیست که شهیدی را تقدیم انقلاب نکرده باشد.
روستایی که در زمان دفاع مقدس کمتر از 3000نفر جمعیت داشته، 1000 رزمنده به جبهه ها اعزام کرده و در طول جنگ 120 شهید و بیش از 300 جانباز تقدیم کشور کرده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر