دکتر حسن هانی زاده در گفتگو با جام جم آنلاین درباره تاثیر کناره گیری بارزانی از قدرت در روابط اقلیم کردستان با دولت مرکزی عراق اظهار داشت: دوره ریاست بارزانی در اقلیم کردستان در سال 2015 پایان یافته است و اکنون با توجه به فشارهایی که از داخل اقلیم بر وی وارد می شود و نیز فشارهای بین المللی و منطقه ای صلاح را در کناره گیری دید،البته این امر راه میانبر برای گشایش بن بست فعلی روابط اربیل-بغداد است.
وی افزود:بارزانی یک سری خیالپردازیهای دور از واقعیت در باره همه پرسی در ذهن خود می پروراند ولی با مخالفتهای بین المللی و منطقه ای مواجه شد و در نتیجه اقلیم کردستان از هر سو در محاصره قرار گرفت.
وی گفت:تصمیم بارزانی برای کناره گیری از ریاست اقلیم به مصلحت کردها است و به گونه ای هدایت خواهد شد که باعث همگرایی کردستان با دولت مرکزی عراق و در نتیجه رهایی از محاصره اقتصادی شود.
این کارشناس سیاست خارجی یاد آور شد:موضوع دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد عدم درگیری نیروهای پیشمرگه با نیروهای دولتی عراق در کرکوک است که این مساله هم یک امر منطقی در راستای تعامل و همگرایی اربیل-بغداد بود.
وی همچنین درباره ثروت اندوزی بارزانی که برخی منابع کردی میزان آن را بالغ بر 55 میلیارد دلار اعلام کرده اند اظهار داشت:آقای بارزانی از سال 2003 نفت کرکوک را به کشورهای خارجی می فروشد و درآمد روزانه 900 هزار بشکه نفت را به جای اینکه صرف رفاه مردم کرد بکند به حسابهای شخصی خود و فرزندانش واریز می کرد.
دکتر هانی زاده تاکید کرد:ملا مصطفی پدر مسعود بارزانی و حتی خود او دهها سال با رژیمهای دیکتاتور عراق مبارزه کردند ولی وقتی مسعود به قدرت رسید گذشته اش را فراموش کرد و با درآمد نفت عراق برای خود و خانواده اش در اروپا و آمریکا املاک فراوانی خرید و باعث شد فساد و رانت خواری در اقلیم کردستان رواج یابد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب