به گزارش جام جم آنلاین این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به صلح امام حسن(ع) با معاویه تصریح کرد: امام در ابتدا سپاهی دوازده هزار نفری را آماده جهاد با معاویه کرد؛ ولی مردم بی بصیرت با فریب معاویه و وساطت ابن عباس امام را رها کردند و حتی یارانش در حالی که ایشان روی سجاده عبادت نشسته بودند با حمله ای پای امام را زخمی کردند و در نتیجه امام مجبور به صلح با معاویه شد.
وی در ادامه افزود: مترصد بودن سپاهیان روم برای حمله به اراضی مسلمانان ،از دلایل مهم امام حسن(ع) برای پذیرش صلح بود زیرا جنگ بین مسلمانان فرصت خوبی برای رومیان ایجاد میکرد تا از آب گل آلود ماهی بگیرند.
این استاد حوزه در ادامه تاکید کرد: با روشن شدن نفاق معاویه و با زیر پا گذاشتن مفاد صلح نامه و معرفی یزید به عنوان خلیفه، نقش صلح امام حسن(ع) در حفظ اسلام بیش از پیش آشکار شد و مردم به این مهم پی بردند.
وی در ادامه در تبیین آخرین علت صلح امام حسن(ع) گفت:اگر امام حسن(ع) صلح نمیکردند و جنگ را با یارانی که هنوز ولایت ایشان در دلشان جای نگرفته بود شروع میکردند، همان تعداد اندک شیعیان هم شهید میشدند و در واقع ضربه مهلکی به اسلام وارد میشد لذا تصمیم حضرت برای بقای شیعه حیاتی بود اما این صلح زمینه ساز قیام امام حسین علیه السلام شد.
حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه با تاکید بر اینکه با استناد به تاریخ درس بزرگی می توان از رفتار آن حضرت گرفت یادآورشد: امروز مهمترین درس اتحاد شیعه وسنی با یکدیگر است که می توان از دوران امام حسن (ع) فرا گرفت ، تفرقه و دعواهای سیاسی میان مسلمانان قطعا نمی تواند منافع ملی و منافع اسلام را در نظر بگیرد چون در هر زمان معاویه صفاتان حاضر هستند و از این تفرقه سواستفاده ،وموجب شکست مسلمانان می شوند.
وی گفت:وحدت و ولایت مداری از ولی زمان اجازه نفوذ دشمن را نمی دهد و زمینه پیروزی مسلمانان را فراهم می کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب