
به گزارش جام جم آنلاین از میزان، همه ما در طول زندگی حجم بسیار زیادی از مواد غذایی را هدر میدهیم.
تعدادی راهکار برای جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی میخوانیم:
میتوان آبی که در آن سبزیجات میجوشانند را در گلدان ها ریخت.
پوست تخم مرغ دارای آهک فراوان است میتوان آنرا به عنوان کمپوست در باغچه استفاده کرد.
دانه های استفاده شده قهوه دارای نیتروژن فراوانی است که میتوان آن را به خاک باغچه اضافه کرد و در آن گوجه یا فلفل پرورش داد.
پوست خالی لیمو را میتوان برای گرفتن مار و حشرات در باغ استفاده کرد.
پوست موز و میوه های دیگر به عنوان کمپوست برای تقویت باغچه استفاده میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس انستیتوپاستور ایران در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
علی بخشیزاده، معاون صدای رسانهملی در گفتوگو با «قابکوچک» مطرح کرد