موسویان در گفت‌وگو با جام‌جم آنلاین مطرح کرد:

پیوستن به FATF انتخاب بین بد و بدتر است

ظریف در نشست غیرعلنی مجلس: ناچاریم FATF را بپذیریم

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر خارجه در نشست غیرعلنی مجلس درصدد توجیه کم‌ کاری‌های خود در رابطه با FATF برآمد و عنوان کرد که ما نباید با انتقاد و مخالفت با FATF در داخل وجهه نظام را در خارج خراب کنیم و هزینه پذیرش آن را بالا ببریم.
کد خبر: ۱۱۷۲۰۹۸
ظریف در نشست غیرعلنی مجلس: ناچاریم FATF را بپذیریم

به گزارش جام جم آنلاین، احمد علیرضابیگی در گفتگو با فارس با اشاره به نشست غیرعلنی امروز مجلس گفت: در جلسه امروز، محمدجواد ظریف و تیم وزارت خارجه درصدد توجیه کم‌کاری‌های خود در رابطه با برجام و FATF برآمدند.

وی افزود: با توجه به فرصتی که ما بعد از برجام داشتیم می‌توانستیم با انعقاد پولی دوجانبه امکان مراودات بین‌المللی را با کشورهای دیگر را فراهم کنیم و امروز چون این کار انجام نشده، با اینکه وقت تنگ است، باید هر چه زودتر تکلیف FATF معلوم شود.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ظریف در این نشست عنوان کرد که با توجه به محدودیت زمانی چهار ماهه‌ای که ما داریم، ناچار هستیم FATF را بپذیریم و ما باید هزینه پذیرفتن FATF را به حداقل برسانیم و امروز هزینه FATF برای کشور خیلی زیاد شده است.

علیرضابیگی خاطرنشان کرد: منظور وزیر امورخارجه از بالا بودن هزینه AFTF همین انتقاداتی است که در داخل به FATF می‌شود و آقای ظریف عنوان کرد که همین مخالفت‌هایی که با FATF در کشور صورت می‌گیرد، وجهه نظام را در خارج اینگونه به نمایش می گذارد، در درون نظام جمهوری اسلامی کسانی هستند که مایل به طرفداری و پشتیبانی از تروریسم هستند و منظور و خواسته وی این بود که انتقادی نباشد تا FATF مراحل تصویب را طی کند و کار به پیش رود.

وی در پایان با بیان اینکه ظریف عنوان کرد که شرط برقرار کردن سوئیفت از سوی اتحادیه اروپا به ما پذیرش FATF است، گفت: وزیر امور خارجه و تیم همراهش در نشست غیرعلنی امروز همچون پیش از این حاضر نشدند این تضمین را بدهند که با پذیرش FATF مراودات بانکی ما تسهیل خواهد شد و نمایندگان هم در واکنش به این اقدام اعلام کردند که در موقع برجام که قسم جلاله خوردید، چیزی برای ما محقق نشد. حال در مورد FATF که تضمینی هم نمی‌دهید، نتیجه‌اش از همین الان معلوم است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها