دبیر شواری عالی امنیت ملی:

ترامپ همان چیزی را می‌خواهد که صدام می‌خواست

دبیر شواری عالی امنیت ملی گفت: ابتکار آموزش فرهنگ جمی به دانش آموزان که فرهنگ رزمندگی است، ابتکار خوبی است.
کد خبر: ۱۱۸۰۲۹۹
ترامپ همان چیزی را می‌خواهد که صدام می‌خواست

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، امیر دریابان علی شمخانی در مراسم دهمین سالگرد ارتحال آیت‌الله جمی که امروز (پنج‌شنبه) در آبادان برگزار شد، اظهار کرد: ابتکار آموزش فرهنگ جمی به دانش آموزان که فرهنگ رزمندگی است، ابتکار خوبی است. امیدوارم که ما مسئولان در رفتار و عمل، بیشتر روحیه رزمندگی خود را حفظ کنیم.

وی افزود: همه ما، دانشجو، کاسب، بازاری، روحانی و... در آبادان تلقی واحدی از جمی داشتیم و امروز نیز همان تلقی را داریم؛ این یعنی عمل صالح. پایداری عمل صالح یعنی همین که تلقی امروز ما از آیت‌الله جمی مثل دیروز است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه صبر، صداقت و مسئولیت پذیری از ویژگی‌های آیت‌الله جمی بود، گفت: در قرآن آمده است که اهل تقوا مسئولیت پذیر و در مشکلات صبور هستند و در بیان و عمل‌شان صداقت وجود دارد و این خصلت همه رزمندگان در دفاع مقدس از جمله جمی بود.

شمخانی خاطرنشان کرد: مرحوم جمی وقتی شور رزمندگان را در آبادان می‌دید و غیرت آن‌ها را سنجید، این را به تهران منتقل کرد که در نتیجه آن فرمان شکست حصر آبادان صادر شد و عزم ملی در کشور شکل گرفت که مقاومت آبادان باید تقویت شده و حصر باید شکسته شود. علت انتقال این خواست ناشی از انسجام، وحدت، یکپارچگی، هم زیستی و هم نوایی مردم بود.

وی تصریح کرد: در آن زمان این همزیستی و همراهی در حد اعلای خود بود. کمی پایین‌تر از اینجا صدام در خرمشهر نوشته بود آمده‌ایم که بمانیم. در آن زمان با مشکلاتی مانند فقر بهداشت و محدودیت مواجه بودیم. این‌ها افسانه نیست و همه در کتاب خاطرات آیت الله جمی موجود است. اما با این وجود یک مقاومت فعال نیز وجود داشت. راهبرد بیان شده توسط امام که در آن مقطع مورد قبول همه بود، این بود که حصر آبادان باید شکسته شود.

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: اگر امروز جمی بود و ندای ولایت را می‌شنید که توطئه تحریم اقتصادی را باید شکست و مقاومت را باید فعال کرد، چه می‌کرد؟ امروز خواسته ترامپ با خواست صدام هیچ تفاوتی ندارد. خواست ولایت با خواست زمان ما هیچ تفاوتی ندارد. ترامپ همان چیزی را می‌خواهد که صدام می‌خواست و آن تضعیف ایران، اسلام، انقلاب، تهدید ایرانیان و تجزیه ایران است.

شمخانی افزود: جمی در آن زمان در آبادان دو راهکار داد؛ یا تسلیم یا مقاومت. امروز نیز ما این دو راهکار را داریم. هم‌رزم‌های من می‌دانند غیر از حرف‌های جمی‌ها حرف‌های دیگری نیز بود. در آن زمان گفته می‌شد که زمین بدهید و زمان بگیرید. یا مقاومت و طرد بیگانه و عدم ذلت پذیری یا تسلیم و اینکه زمین بدهیم و زمان بگیریم. البته این شعار از روی خیانت نبود بلکه فهم و درک ضعیف، این شعار را بر زبان برخی مسئولان جاری می‌کرد. همیشه در زمان فشار و مشکلات همین گونه بوده است. از صدر اسلام تاکنون ریزش و رویش وجود داشته است.

وی ادامه داد: انتخاب راه و میدان درست، کار بسیار دشواری است. جمی راه مقاومت را دنبال کرد. شعار حصر آبادان باید شکسته شود را از ته جان گفت و آبادانی‌های رزمنده را بسیج کرد، شور و غیرت رزمندگی آن‌ها را نگه داشت و این شعار را محقق کرد.

وی افزود: هواداران شهدا در این مسیر خون شهدا را پاس خواهند داشت، نه در مسیر تسلیم. امروز نیز دشمنان عزت ایرانیان نگران الگو شدن ایران و ایرانیان هستند. دشمنان، برنامه توسعه و رشد ایران، اعتلای ایران و الگوی پیشرفت ایرانی و اسلامی ایران را برنمی‌تابند. می‌گویند شما نباید موشک داشته باشید تا هر زمان داعش خواست به شما حمله کند، شما هیچ کاری نتوانید کنید. شما نباید در منطقه حضور داشته باشید تا این نقشه گربه را تجزیه کنیم. نباید مردم سالاری داشته باشید؛ چراکه انتخابات دائم شما الگوی کشورهای شیخ‌نشین منطقه را که بر مبنای قبیله و عشیره پدر و مادر رئیس به دنیا آمده‌اند، به هم می‌ریزد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: صدام در آن زمان می گفت من می خواهم مدافع جبهه شرقی عراق باشم. دشمنان، صدام را تحریک کردند و او به ایران حمله کرد. حالا باید برای حفظ جسدش نگهبان بگذارند. مردم آبادان و خوزستان، ما امروز در جنگی به نام جنگ اقتصادی هستیم، اما خمسه خمسه در آن نیست، آمبولانس در آن آژیر نمی کشد، پالایشگاه در آن آژیر نمی کشد. فشار اقتصادی برای تسلیم شدن است. در آن زمان لمس می کردیم که آبادان محاصره است، بمباران می شدیم و امروز نیز یک جنگ تمام عیار علیه ما صورت گرفته است.

وی گفت: دشمنان به دنبال این هستند که باید فقر را به انقلاب تبدیل کنند، می‌خواهند با جنگ روانی وسیع، نارضایتی از حاکمیت را تعمیم دهند. می‌خواهند دانشجو را ناراضی کنند، کارگر را ناراضی کنند، زنان را با عنوان دفاع از حقوق زنان ناراضی کنند. می‌خواهند یک جنگ ادراکی تولید کنند تا مردم چیزی را که واقعیت دارد، نپذیرند و چیزی را که نیست، بپذیرند. در زمان جنگ ما این مشکل را نداشتیم. امروز فضای مجازی وجود دارد و این فضا ابزار برنده ای است. باید به آن توجه داشته باشیم. آمریکای تروریست اقتصادی، اسرائیل تروریست دولتی، عربستان تروریست تکفیری و فشار روانی را بسیج کرده‌اند تا ایران را تسلیم کنند. باید فکر کنیم آیت‌الله جمی اگر بود کدام راه را انتخاب می‌کرد؟

دبیر شواری عالی امنیت ملی تصریح کرد: ما باید از درس پاسداشت دهمین سالگرد جمی این نکته را استخراج و دستور کار همه هواداران کنیم. البته کار راحتی نیست، آن جنگ ملموس بود اما این جنگ ملموس نیست. آن جنگ بین مردم بود و به دلیل انقلاب، پیوستگی بین مردم و مسئولان قوی بود. امروز این پیوستگی ضعیف شده است. این مردم نیستند که باید تغییر کنند، این ما هستیم که باید تغییر کنیم و در این صورت مردم می ‌پذیرند که یکپارچه شویم.ما باید تفاوت این دو جنگ را خوب بشناسیم و آن را به مردم خوب بشناسانیم. راهبردی که رهبر انقلاب ترسیم کرده است را همانطور که در حصر آبادان عمل کردیم، باید در این موقعیت نیز دنبال کرده و ایستادگی فعال داشته باشیم. همانطور که حصر آبادان شکسته شد، ما از محاصره اقتصادی نیز پیروز بیرون خواهیم آمد.

شمخانی خاطرنشان کرد: همانطور که در زمان جنگ سلاح بر می‌داشتیم و عمل می‌کردیم، امروز نیز باید به شعارهایی که می‌دادیم عمل کنیم. همراهی با شعار انقلاب در زمان به تنهایی کافی نیست. همانطور که در محاصره آبادان طرح و برنامه و راهبرد ترسیم شد، در این موضوع راحت‌تر می‌توان این برنامه را ترسیم کرد و این در کشور درحال سامان پیدا کردن است. تصمیم مقام معظم رهبری برای تشکیل شورای هماهنگی سران قوا، اقتصاد مقاومتی و ستاد مقابله با تحریم برای سازماندهی وضعیت است تا دشمن را مایوس کند.

وی گفت: در جنگ قبلی ابتدا صدام به ما حمله کرد، بخشی از سرزمین ما را گرفت و بعد ما وارد شدیم. یعنی ما در جنگ عقب ماندگی داشتیم. امروز نیز عقب ماندگی‌هایی داریم. ما باید پیروزی تولید کنیم. جنگ قبلی تا نزدیکی اهواز آمد، در این جنگ نیز دشمن خیلی تلاش کرد مواضع اقتصادی ما را اشغال کند. اگر به آن چه رهبری از ما می خواهد عمل کنیم، حتما به این هم مسلط می شویم. ما باید دشمن خود را عقب بزنیم و می توانیم این کار را کنیم. در 13 آبان می‌خواستند قیمت ارز را به 40 هزار تومان برسانند اما با همه جنجال ها نه تنها این اتفاق رخ نداد بلکه قیمت ارز کاهش هم پیدا کرد. ما روش مقابله با این شگرد را یاد گرفته‌ایم.

شمخانی خاطرنشان کرد: در زمان جنگ اگر مقاومت در خوزستان شکل نمی‌گرفت ایران حتما ویران می شد. ما نیز باید در ابتدای جنگ جدید، مقاومت کنیم. همانطور که در زمان صدام، ایران را از اشغال پاک سازی کردیم، حالا نیز باید ایران را از آفت اقتصادی بر حذر داریم. اگر منسجم و مبتنی با قدرت داخلی عمل کنیم، داشته های بومی خود را اصل بدانیم و وزنه اقتصاد بومی خود را به دیگران ترجیح دهیم، می توانیم این کار را انجام دهیم. نفت ابزار قوی در معامله با کسانی بود که نفت نداشتند. نفت در گذشته نمی توانست به ابزاری برای فشار بر ما تبدیل شود و نباید این اتفاق بیفتد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: در این شرایط وحدت، انسجام، مدارا و ایثار لازم است. وحدت بدون ایثار ممکن نیست. خود تحملی و.. بر مدار شعار رهبری و تسلیم ناپذیری را باید اصل قرار دهیم. باید بر جنگ اصلی که جنگ اقتصادی است تمرکز کنیم. این از ضروریات این مقطع از انقلاب است. خروج از وضعیت انتظار، انفعال و بی عملی، عمل فعال در فعال سازی مزیت های کشور در حوزه اقتصاد مقاومتی، فناوری هسته‌ای و اتکا به مردم، از کارهایی است که باید انجام شود. مزیت های منطقه ای قدرت فراوانی برای ایران اسلامی فعال کرده است، باید مزیت‌ها را فعال کنیم. همساز شدن و همراهی با مردم توسط مسئولان، فهرستی از اقدامات را برای ما تعیین می کند که باید به آن تن دهیم.

وی افزود: دشمنان ما را معطل می‌کنند و با هر وزنه ای که گیر بیاورند به ما حمله می‌کنند. پادگان تروریستی در آلبانی زده‌اند و از آن حمایت می‌کنند و بعد ما را تروریست می‌نامند. در حالی که ما به همه تعهدات هسته‌ای خود عمل کرده‌ایم، آن‌ها برای اقدامات حداقلی که باید انجام دهند امروز و فردا می‌کنند. شهدا، رزمندگان و امام ما را در آن زمان دعوت به حصر شکنی کردند. امروز نیز باید نسبت به اقدامات شوم دشمنان ایران، حصرشکنی کنیم. تسلیم ناپذیری و مایوس سازی دشمن و اعمال راهبرد رهبری، عزت ایران، ایرانیان و نظام را به ارمغان می آورد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها