سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی ارتباطات رسانه سازمان بین المللی سیتی وان، رضا صادقی در طی نشست خبری در حاشیه برگزاری دوازدهمین نمایشگاه گردشگری در نمایشگاه بین المللی گفت: صنعت گردشگری حلال در یک دهه اخیر در دنیا رشد چشمگیری داشته است به طوری که در حال حاضر برابر آمارهای جهانی 30 درصد درآمد حاصل از گردشگری دنیا به گردشگری حلال اختصاص دارد و پیش بینی میشود تا سال 2020 این درصد به 40 % برسد.
وی افزود: گواهی کیفیت، سلامت، حلیت و اصالت سازمان بین المللی سیتی وان در آذربایجان، بحرین، چین، آلمان، مصر، اتحادیه اروپا، اسپانیا، فرانسه، انگلستان، کرجستان، یونان، هندوستان، ایتالیا، کره جنوبی، سازمان مالکیت معنوی آفریقا، عمان، روسیه، سوریه، تاجیکستان، ترکمنستان، تونس، ترکیه، ایالات متحده آمریکا، ازبکستان معتبر و نماد اصلی جهانی کالا و خدمات ایرانی – اسلامی است.
وی عنوان کرد: همچنین تمامی هایپر استارها در سراسر جهان 14 درصد از مجموع کالاهای خود را با نشان پروانه بین المللی سیتی وان را در اخیتار گردشگران و مشتریان قرار می دهند و این روند در حال رشد چشم گیری است که به همت سازمان بین المللی سیتی وان برای حمایت از کالای ایرانی در بازار جهانی جزء چشم انداز کوتاه مدت و بلند مدت این سازمان است.
رضا صادقی با بیان اینکه کالا و خدماتی که موفق به اخذ پروانه کیفیت، سلامت، حلیت و اصالت شوند امتیازاتی چون سهولت در صادرات، قرار گرفتن در چرخه اقتصادی سیتی وان، اختصاص نمایشگاه های بین المللی داخلی و خارجی و غیره در اختیار صاحبان کالا و خدمات برخوردار می شوند.
وی افزود: همچنین سازمان بین المللی سیتی وان به بازرسی در تمامی امور کیفیت، سلامت، حلیت و اصالت پروانه محصول و خدمات را صادر می کند و این بازرسی ها یکی از حساس ترین مراحلی است که باید تولید کنندگان باید از آن عبور کنند این مرحله حساس برای تحقق آرامش جسم و روان مصرف کنندگان داخلی و خارجی از طرف سازمان بین المللی سیتی وان مورد توجه و اهمیت می باشد.
دکتر صادق اشکانی مدیر کل آموزش و پژوهش سازمان بین المللی سیتی وان با اشاره به این که در توسعه کسب و کار بین المللی در این زمینه نیازمند آموزش عالی در سطوح مختلف و بین المللی
می باشد افزود: دوره دکترای پژوهش محور با همکاری دانشگاه کاکاسوس گرجستان و موسسه عالی قشم زیر نظر اتحادیه دانشگاه های جهانIAUP برگزار می شود که با 300 دانشگاه معتبر جهان در تعامل و همکاری می باشد. این سازمان برای اولین بار در جهان ریاست منطقه ای خاورمیانه و آسیای مرکزی اتحادیه روٌسای دانشگاههای جهان (IAUP) را بر عهده داشته و عضو شورای اجرایی این اتحادیه است. بر اساس تفاهم نامه 7 جانبه، این سازمان تنها سازمان صادر کننده گواهینامه های دروه های بین المللی کوتاه مدت و بلند مدت در مقطع دکتری تجربی و پژوهش محور مورد تایید قرار گرفته است که برای ورود به آن دوشرط لازم است یا باید متقاضی تحصیل در دوره دکترا، فوق لیسانس باشد یا سابقه ۵ سال کار مدیریت اجرایی در بخش گردشگری را داشته باشد.
وی عنوان کرد: هدف از برگزاری دوره ارتقاء سطح دانش، توانایی و تجربه مدیران ارشد، میانی و مشاوران و کارشناسان خبره در حوزه های مختلف مدیریت کسب و کار و علاقمند به صنعت گردشگری به ویژه در عرصه بین المللی صنعت گردشگری حوزه حلال می باشد.
صادق اشکانی در ادامه افزود: کلیه سیلابس های دوره عالی دکتری مدیریت گردشگری حلال در قالب سرفصل های با عناوین های: 1- تاریخچه و تئوری¬های صنعت گردشگری حلال 2- روش شناسایی و تحقیق در مدیریت گردشگری حلال 3- برنامه ریزی استراتژیک گردشگری حلال 4- فناوری اطلاعات و گردشگری حلال 5- رهبری در صنعت گردشگری حلال 6- شیوه¬ های اجرایی و استراتژی تضمین حلیت،تضمین کیفیت، تضمین سلامت در صنعت گردشگری حلال 7- مدیریت ریسک در صنعت گردشگری حلال 8- پروژه تحقیقی (با محوریت انتخاب گرایش در 22 زیر شاخه صنعت گردشگری حلال ) تدریس می شود.
ژیلا محمدی مدیر کل قراردادهای محصول سازمان بین المللی وان سیتی در طی نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: گردشگری حلال که به همت بی سابقه سازمان بین المللی سیتی وان در ایجاد درآمد و اشتغال نقش موثری در صنعت گردشگری داشته است و سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) مستقر در شهر مادرید اسپانیا، از نمایندگیهای سازمان ملل در بخش گردشگری است که در رابطه با امور جهانگردی سیاستگذاری میکند و امروزه پیشتازترین و شناخته شدهترین سازمان بین المللی مرتبط با سفر و گردشگری در جهان ارزیابی میشود.
وی افزود: سازمان بین المللی سیتی وان، اولین سازمان بین المللی در جهان است که اتحادیه بین المللی روٌسای دانشگاههای جهان (IAUP) مستقردر نیویورک و لندن در جولای ۲۰۱۷، این سازمان
را به عنوان اولین سازمان علمی پژوهشی در شورای اجرایی اتحادیه (IAUP) در کشور اتریش انتخاب نمود و سازمان بین المللی سیتی وان طی مصوبه ۸ ژوئن ۲۰۱۸ به عضویت رسمی سازمان جهانی گردشگری سازمان ملل متحد (UNWTO) درآمده و به عنوان تنها سازمان بین المللی در حوزه کیفیت، سلامت، حلیت و اصالت به تمام کشورهای عضو UNWTO معرفی شده است.
وی افزود: مرجعیت ارائه پروانه کیفیت، سلامت، حلیت و اصالت در صنعت گردشگری به تصویب کشورهای اسلامی سازمان کنفرانس اسلامی (OIC) رسیده که رسماً ۵۸ کشور اسلامی این استاندارد و نشان را به عنوان استاندارد مرجع شناخته اند.
مدیر کل امور بین الملل سازمان سیتی وان خاطر نشان کرد استاندارد گردشگری حلال با نظرات فقهی و شرعی مراجع و عالمان بزرگ اسلام در زمینههای فعالیت حوزههای ۲۲ گانه کالا، خدمات و محصول تهیه و تدوین شده تا در جهت توسعه فرهنگ سلامت، توریسم و بهبود عملکرد فعالان گردشگری حلال باشد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد