در همین صفحه هم محمدصادق علیزاده، دبیر گروه فرهنگ و هنر یک سفر تاریخی انجام داده و رفته به کنفرانسی که در جریان جنگ جهانی دوم و شکلگیری آن اهمیت فراوانی داشته و تاثیر زیادی هم بر این رویداد گذاشته است.
حتما میپرسید این چه ربطی به ایران دارد؛ از آنجا که ما مردم تاریخخوانی نیستیم، احتمالا خیلیها نمیدانند که کنفرانس مذکور در همین تهران خودمان برگزار شده و در دنیا هم با نام کنفرانس تهران شناخته شده است. جالب است بدانید که روزولت، چرچیل و استالین، رهبران آمریکا، بریتانیا و شوروی بدون این که دولت ایران خبر داشته باشد، برای برگزاری کنفرانس تهران به ایران سفر کردند و برخلاف قواعد بینالملل مانند مهمانهای ناخوانده از راه رسیدند و گردهماییشان را همینجا در پایتخت ما انجام دادند، بیآنکه حکومت وقت را حتی بهرسمیت بشناسند و به آن اطلاع دهند! این مطلب را حتما بخوانید و واکاوی این رویداد تاریخی را از دست ندهید.
در صفحه 12 هم فاطمه شهدوست رفته سراغ دستاندرکاران یازدهمین جشنواره تجسمی فجر؛ جشنوارهای که امسال 11 ساله میشود و هنوز آنطور که باید نتوانسته خود را میان هنرمندان تثبیت کرده و به جایگاهی که باید برسد. درحالی که 11 سال برای یک جشنواره در سطح ملی عمر کوتاهی نیست و این رویداد باید در مسیری حرکت کند که هرچه زودتر به شرایطی با ثبات رسیده و رضایت و توجه هنرمندان این عرصه و همچنین منتقدان را به خود جلب کند. در این گزارش سعی شده به این معضلات و همچنین راهکارهای آن پرداخته شود. در این صفحه سراغ واکنش محمد معتمدی، خواننده موسیقی ایرانی به گزارش جامجم درباره سلطان کنسرت هم رفتهایم. موضوع سلطان کنسرت را اولینبار این خواننده مطرح کرده بود و آذر مهاجر دربارهاش گزارش مفصل و خوبی نوشت که مورد توجه معتمدی قرار گرفته است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
محمد نصرتی در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛