افزایش 20 درصدی سطح زیر کشت لوبیا در چهارمحال و بختیاری

امسال کشت لوبیا درمزارع چهارمحال و بختیاری 20 درصد افزایش یافته است.
کد خبر: ۱۲۱۰۲۰۴
افزایش 20 درصدی سطح زیر کشت لوبیا در چهارمحال و بختیاری

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صداوسیما،معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: کشت لوبیا ازاردیبهشت ماه در سطح 4 هزارو900هکتار اززمین های کشاورزی استان آغاز شدوهم اکنون پایان یافت.

حمیدرضا دانش گفت: افزایش سطح نزولات جوی و مقرون به صرفه بودن کشت این محصول برای کشاورزان از دلایل افزایش سطح زیر کشت این محصول به شمار می‎رود.

وی گفت: شهرستان‌های شهرکرد، لردگان، کیار و بروجن عمده‌ترین مناطق کشت لوبیا در استان است.

دانش افزود: در نظر گرفتن اصول فنی کشت، تاریخ مناسب کشت، آماده‌سازی به موقع زمین، استفاده از کشت مکانیزه و استفاده بهینه از مواد کودی از عمده عوامل افزایش تولید لوبیا است که انتظار می‌رود با پیش‌بینی‌های انجام شده در سال جاری به طور متوسط از هر هکتار 2.8 تن لوبیا برداشت شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها