فرمانده انتظامی تهران بزرگ خبر داد؛

آغاز پاکسازی منطقه دره فرحزاد از معتادان

فرمانده انتظامی تهران بزرگ از آغاز پاکسازی منطقه دره فرحزاد از وجود معتادان و فروشندگان مواد مخدر طی ۴٨ ساعت گذشته خبر داد.
کد خبر: ۱۲۱۲۳۳۵
آغاز پاکسازی منطقه دره فرحزاد از معتادان

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، سردار حسین رحیمی در همایش مشارکت‌های مردمی در حوزه اعتیاد با بیان اینکه روزی که تصمیم ما برای پاکسازی منطقه هرندی و شوش از وجود معتادان فروشندگان نهایی شد، جلسات متعددی را برگزار کردیم،گفت: از همان روز گفتم که اولین کاری که باید انجام دهیم این است که چرایی عدم موفقیت در پاکسازی این منطقه را مشخص کنیم.

وی با بیان اینکه ۱۳۹ روز از آغاز عملیات پاکسازی شوش، هرندی و دروازه غار می گذرد،اظهارکرد: امروز ۲۶ کیلومتر از این مناطق پاکسازی شده است. ۳۰ هزار نفر در این مناطق سکونت دارند و در عملیاتی که طی این مدت انجام شده ۲۳ هزار نفر از خرده فروشان و معتادان دستگیر و سامان دهی شدند.

رحیمی با اشاره به این که قبل از آغاز عملیات در این مناطق پیشینه اقدامات را بررسی کردیم، اظهار کرد: متوجه شدیم که فرماندهان قبلی و دستگاه‌های دیگر نیز پیش از این اقدامات را انجام دادند اما وضعیت این منطقه روز به روز وخیم‌تر و بدتر شده بود. این منطقه مانند غده چرکین در پایتخت وجود داشت که و ما هنوز نتوانسته بودیم فضای این منطقه را پاکسازی کنیم.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه بعد از شناسایی علل عدم موفقیت اقدامات لازم را شروع کردیم، تصریح کرد: کوچه به کوچه معتادان و عوامل را شناسایی کردیم و امروز ١٣٩ روز است از آغاز روند عملیات پاکسازی مناطق می‌گذرد. از همان روز اول به مردم اعلام کردیم که اجازه نمی‌دهیم این منطقه مجدداً آلوده به مواد مخدر شود.

رحیمی با بیان اینکه ۲۰ مسجد در منطقه فعال شده و ۶ خیابان به طور کامل در این منطقه پاکسازی شده است، اظهار کرد: ۱۶ خیابان اصلی نیز که محل کسب مردم بود و از معتادان پاکسازی شد.

وی با بیان اینکه سال ۹۸ سال پاکسازی کامل پایتخت از لوث معتادان قرار داده‌ایم اظهار کرد: طی جمع آوری معتادان ١۵٠٠ نفر از آنان بالای ۶۵ سال و ۵۰۰ نفر از آنان زیر ۱۷ سال سن داشتند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با انتقاد از اینکه چرا مجوز بازگشایی واحدهای که پیش از این بسته شده بودند، داده شده است گفت: باید نسبت به بازگشایی دوباره این واحدها تجدید نظر شود. همچنین نباید در وسط زندگی مردم در منطقه ۱۲ مراکز MMT و DIC وجود داشته باشد این مراکز باید به حاشیه شهر برود تا معتادان به آنها مراجعه می‌کنند.

رحیمی همچنین با اشاره به عدم ساماندهی زباله جمع کن‌ها در این مناطق نیز اظهارکرد: از شهرداری دعوت می‌کنیم تا این افراد را ساماندهی کند.

وی با انتقاد از خیریه‌هایی که به معتادان کوچه و خیابان کمک می‌کنند،گفت: ۱۲ هزار معتاد تاکنون جمع آوری شده و این هنر نیست که خیریه‌ها به معتادان خیابانی کمک کنند بلکه بهتر است این کمک‌ها را معطوف به مراکز نگهداری و ساماندهی معتادان کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها