به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، مقامات رژیم اشغالگر صهیونیستی ابداع روشهای مختلف و سوء استفاده از شرایط انسانی سختی که فلسطینیان ساکن نوار غزه در آن زندگی می کنند را متوقف نمی کنند. آنها می خواهند که در چارچوب تلاش های مداومشان برای جمع آوری اطلاعاتی از فعالیت های مقاومت، فلسطینیان ساکن نوار غزه را در دام جاسوسی خود گرفتار کنند.
در مقابل سرویس های امنیتی و شاخه های نظامی گروه های فلسطینی در نوار غزه به منظور شکست تلاش های سرویس های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی اقداماتی انجام می دهند.
الجزیره با یکی از منابع امنیتی عالی رتبه در نوار غزه گفتگو کرده تا خلاصه ای از درگیری امنیتی میان مقاومت و رژیم اشغالگر و نیز تجهیزات جدیدی که رژیم صهیونیستی برای جذب جاسوسان به کار می برد ارائه دهد.
منبع امنیتی اعلام کرد که سرویس های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی ابزار مختلفی را برای ازبین بردن فلسطینی ها در نوار غزه به کار می برند که سرویس های امنیتی فلسطین نیاز تمام تلاش خود را برای مقابله با این ابزار و امکانات و به منظور حمایت از مقاومت و جبهه داخلی فلسطین به کار می گیرند.
این منبع امنیتی که خواست نامش فاش نشود اضافه کرد که روش های جدید رژیم صهیونیستی برای جذب مزدوران مربوط به استفاده از شبکه های اجتماعی مانند صفحه هماهنگ کننده است. این صفحه اجتماعی فعالیت های رژیم اشغالگر را هماهنگ می کند. علاوه بر این صفحاتی از افسران اطلاعاتی به شکل رسمی اعلام شده است مانند صفحه کاپیتان مفید و کاپیتان قیس و...
نیازهای انسانی
این منبع تصریح کرد: بعضی از شهروندان با استفاده از این صفحات از طریق ارسال پیام خصوصی برای درخواست مجوز کار و یا اجازه دادن به آنها برای خروج از طریق راه هایی که تحت سلطه مقامات رژیم اشغالگر هستند و یا درمان و سایر مسائل انسانی، با آنها ارتباط برقرار می کنند.
منبع امنیتی ناشناس تاکید کرد که سرویس های امنیتی رژیم صهیونیستی یا شاباک که این صفحات را اداره می کنند، از نیازهای ضروری و انسانی مردم فلسطین سوء استفاده می کنند تا آنها را وادار به جاسوسی کنند.
این منبع همچنین اشاره کرد که مسئولان این صفحه های اجتماعی در ابتدا اطلاعات شخصی کاربر را در مقابل برآورده کردن نیازش از او می گیرند. به این ترتیب فرد مورد هدف نمی داند که با افسر شاباک در ارتباط است و گمان می کند که این اطلاعات هیچ خطری برای هیچکس ندارد بنابراین آنها را به منظور رفع نیاز خود در اختیار این سرویس ها قرار می دهد.
پس از آن همین اطلاعات شخصی وسیله اخاذی از فرد می شود. به این صورت که افسران شاباک فرد را تهدید به رسوایی همکاری با آنها می کنند. به گفته منابع امنیتی در این حالت شهروندان ترسیده و تهدیدهای رژیم صهیونیستی را پذیرفته سپس در دام جاسوسی برای رژیم اشغالگر گرفتار می شوند.
انجمن های جعلی
روش های شاباک تنها منحصر به شبکه های اجتماعی نیست. سرویس های اطلاعاتی رژیم اشغالگر در خلال ماه های اخیر شروع به تاسیس یک انجمن خیریه کرده و به بهانه ارائه کمک های انسانی با خانواده های فقیر ارتباط برقرار می کند. در این روش افسران سرویس های امنیتی به کسی که با او ارتباط برقرار کرده اند کمک هایی ارائه می دهند.
منبع امنیتی نامعلوم تصریح کرد که آنها پس از ارائه کمک مجددا با شخص مورد هدف تماس گرفته و در مقابل ارائه کمک های جدید، اطلاعات شخصی او را درخواست می کنند.
در این زمان فرد مورد هدف گمان می کند که با یک انجمن خیریه در ارتباط است و آنها نیازهایش را برآورده می کنند. اما در نهایت می فهمد که با افسران سرویس های اطلاعاتی صهیونیستی در ارتباط بود و در صورت عدم پذیرش همکاری با آنها تهدید می شود.
گروه های افراط گرا
یکی دیگر از روش های رژیم اشغالگر برای به دام انداختن جاسوسان، ارتباط به شکل مستقیم با برخی از عناصر افراط گرا است. از نظر آنها این عناصر شکارهای آسانی برای تحقق مواضع صهیونیست ها ضد مقاومت هستند.
این منبع امنیتی در ادامه تاکید کرد که مقامات اشغالگر جدیدا با توجه به پیگیری های شدید امنیتی، در جذب جاسوسان به مشکل خورده اند.
در چارچوب پویش های رسمی و ملی به منظور مقابله با جاسوسی برای رژیم اشغالگر و گسترش آگاهی های امنیتی در میان فلسطینی های نوار غزه، فعالان و کارشناسان فلسطینی در زمینه امنیت الکترونیکی، اقداماتی برای گسترش آگاهی های امنیتی میان مردم فلسطین انجام داده اند.
محمد ابوهربید یکی از سازمان دهندگان این کمپین اظهار داشت: این پویش در راستای ارائه اطلاعات و مشاوره های امنیتی فعالیت خواهد کرد تا در مقابله با تلاش های رژیم صهیونیستی در گرفتارکردن مردم فلسطین در دام جاسوسی به این مردم کمک کند.
وی ادامه داد: پویش مورد نظر همچنین دیدارهایی با شخصیت های برجسته و نویسندگان و ادیبان ترتیب خواهد داد تا آنها هم در گسترش امنیت اجتماعی سهیم باشند.
ابوهرید تصریح کرد: فعالیت کمپین خلیک صاحی از طریق ایستگاه های رادیویی محلی و به شکل اصلی در شبکه های اجتماعی انجام می شود که منبع اصلی اطلاعات اکثر فلسطینیان است.
وی همچنین در ادامه تصریح کرد: سرویس های اطلاعاتی صهیونیستی به دلیل گسترش پیگیری های امنیتی و مقابله با این روش ها از سوی گروه های رسمی و غیر رسمی فلسطینی، در جذب جاسوسان در نوار غزه به مشکل بزرگی برخورده اند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد