در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، سید جواد حسینی در مراسم انعقاد تفاهم نامه با وزیر ارتباطات در نمایشگاه الکامپ با بیان اینکه کارشناسان دو وزارتخانه با نگاه مثبت برای انجام این تفاهم نامه تلاش کردند گفت: هوشمندسازی در ماده ۶۹ قانون برنامه ششم توسعه تکلیف شده است.
وی افزود: اگر به دنبال میهن الکترونیک و توسعه هستیم، کانون آن مدارس هستند. مدرسه موسسه تحول آفرین و کارگزاران تحول، معلمان هستند.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به شعار تردد امواج به جای تردد افراد گفت: بهترین راه تحقق این شعار مدارس هستند. اکنون ۲۲ درصد مدارس ما هوشمند هستند و ۷۷ هزار مدرسه ما به نوعی به خدمات اینترنتی متصلاند ولی باید این رقم افزایش یابد.
وی با اشاره به کارکردهای مثبت هوشمندسازی و فناوری اطلاعات گفت: این امر هزینهها و فعالیت های کیفی را تقویت و بسترهای آموزش را به طور ساده و دقیق فراهم میکند و قادر خواهیم بود از بخش خصوصی و همچنین خیرین استفاده کنیم.
حسینی ادامه داد: برای ارتباط رسانی به مدارس و استقرار عدالت اجتماعی نیز از این شبکه میتوانیم استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه از امروز تلاش جدی خود را برای عمل به مفاد تفاهم نامه آغاز میکنیم که شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و حاشیه شهرها و روستاها را مدنظر قرار داده است گفت: در آموزش و پرورش باید برای جامعه مخاطب تبیین کنیم که بین خصوصی سازی و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی تفاوت وجود دارد که این اختلاف درباره مدارس غیردولتی هم وجود دارد. ما برای هوشمندسازی قطعا باید از همه ظرفیت ها ازجمله بخش خصوصی، حاکمیت و دولت استفاده کنیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: شبکههایی چون سیناروبیک، شبکه تعاملی و ... آمادگی مدارس را در یادگیری و یاددهی ارتقاء میدهد.
به گفته وی، از اول مهر کارنامه و پرونده سلامت و بهداشت دانش آموزان در مدارسی که بسترهای الکترونیک آنها فراهم است، به صورت الکترونیکی ارائه خواهد شد.
حسینی ادامه داد: سر مدرسه را میخواهیم خلوت کنیم. مدارس ما اکنون به لحاظ فعالیتهای مختلف سرشان شلوغ است و از طریق بسترهای فناورانه قصد خلوت کردن سر مدارس و آموزش کیفی تعاملی آنها را داریم.
وی در پاسخ به پرسشی درباره شمار مدارس هوشمند گفت: بیش از ۱۲۲هزار کلاس درس ما هوشمندسازی شدهاند و تخته هوشمند در کلاس ها وجود دارد، البته نرخ برخورداری از امکانات فناورانه متفاوت است؛ در برخی مناطق به ازای هر صد دانش آموز ۷ کامپیوتر داریم اما در برخی مناطق به ازای هر صد دانش آموز نیم کامپیوتر وجود دارد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: ۱۲ هزار محتوای آموزشی هوشمند را تولید کردهایم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد