حالا گند قضیه به حدی درآمده که اعضا و اساتید انجمن خوشنویسان هم به این قضیه اعتراض کردهاند. البته اگر تصور کردهاید که دوستان قبول زحمت فرموده و این مشکل را گردن گرفتهاند در اشتباهید. علی اشرف صندوقآبادی، نایبرئیس انجمن خوشنویسان ایران در نشست روز گذشته گفته که در نظرسنجی صورت گرفته توسط رادیو فرهنگ اعلام شد که اکثر مردم عامل بدخطی را نظام آموزشی کشور میدانند. در این زمینه انجمن خوشنویسان ایران نیز اعلام آمادگی کرده که موثر باشد و امیدواریم زیبانویسی به عنوان فرهنگی سنتی احیا شود.
البته این نشست محدود به گله و شکایت درباره بدخطی نبوده. آنطور که مهر گزارش داده میرحیدر موسوی، رئیس کمیسیون فرهنگی انجمن خوشنویسان ایران هم در بخش دیگری از این نشست در توضیح سیاستها و برنامههای هفته خوشنویسی در سراسر ایران و دیگر شعب خارج کشور گفت: چون جریان خوشنویسی در کشور برنامههای وسیعی دارد تصمیم گرفتیم به جای هفته خوشنویسی، ماه خوشنویسی برگزار کنیم و از ۵ مهر تا 2آبان هر روز برنامه داریم. همچنین نگاه را به سمت خارج از تهران بردیم.
استاد در ادامه برنامه در دستور کار رویداد را هم تشریح و عنوان کردهاند که آغاز ماه خوشنویسی با برپایی بزرگترین نمایشگاه شکستهنویسان معاصر ایران آغاز شد که آثار از 5 مهر در مجموعه فرهنگی -هنری آسمان روی دیوار رفت. همچنین برنامههایی چون همایشها و نشستهای خوشنویسی در استانهای گیلان، زنجان، کردستان، قزوین، همدان، گلستان، تهران و فارس خواهیم داشت.
بهجز این مسائل فرهنگی و فرهیختهگونه، بحثهای اقتصادی و مادی هم بخش مهمی از این نشست را به خود اختصاص دادند. امیرخانی در پاسخ به پرسشی درباره بودجه اختصاص یافته به هفته خوشنویسی و پرداخت حقالزحمه ناچیز مدرسان خوشنویسی گفت: با توجه به شرایط اقتصادی موجود، ما هم اذعان داریم که استادان خوشنویسی، حقالزحمهشان در حد پول کرایه ماشین ماهانهشان است، اما وقتی تشکیلاتی به صورت خودکفا کار میکند، وضعیت اینگونه میشود. بهرغم کمکهای وزارت ارشاد، ما نمیتوانیم حق مدرسان را پاسخگو باشیم. البته در این مورد بیلان ما میتواند در اختیار رسانهها قرار بگیرد.
صندوق آبادی، نایبرئیس انجمن هم درباره این مسائل گفته است: مطلب مهم این که بودجه فرهنگ و هنر کشور نسبت به بودجههای دیگر بسیار کم است و در وزارت ارشاد نیز بودجه کمی به زیرمجموعهها تعلق میگیرد. حتی در نظر داشته باشید استادان ما بر اساس عشق و علاقهشان سر کلاسها با کمترین توقع حاضر میشوند. انتظار داریم این ظرفیت، مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل سازمان نظام پزشکی کشور مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد