فرمانده نیروی دریایی ارتش اعلام کرد

ناوشکن های نیروی دریایی به موشک های عمود پرتاب مجهز می شوند

فرمانده نیروی دریایی ارتش اعلام کرد که تمام ناوشکن های این نیرو به موشک های عمود پرتاب مجهز می شوند.
کد خبر: ۱۲۳۹۳۳۱
ناوشکن های نیروی دریایی به موشک های عمود پرتاب مجهز می شوند

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، امیر حسین خانزادی در نشست خبری به مناسبت فرارسیدن روز نیروی دریایی ارتش طی سخنانی با یادآوری تلاش‌های نداجا در طول هشت سال دفاع مقدس، اظهار کرد: نیروی دریایی از سال ۸۸ ناوگان خود را متوجه دریاهای شرق کرد تا وسعت عملیات خود را افزایش دهد و به نیروی دریایی آبهای آزاد بدل شود تا در منطقه تنگه باب‌المندب حضور یابد و ۶۴ ناوگروه نیروی دریایی تاکنون در نقاط مختلف خلیج عدن و تنگه باب‌المندب حضور داشته اند.

وی افزود: با توجه به شرایط جدیدی که در دریای سرخ و کانال سوئز وجود دارد برای اسکورت چند کشتی و نفتکش در این منطقه هم حضور داریم و تا زمانی که امنیت آنها حفظ شود در این منطقه حضور خواهیم داشت.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه ناوشکن دماوند تا پایان سال به ناوگان نیروی دریایی اضافه می شود، گفت: همزمان با ساخت ناوشکن موج دو ، ساخت ناوشکن موج سه هم در حال انجام است و عملیات ساخت موج پنج که ناوشکن سهند باشد در سال گذشته انجام شد و برای ماموریت اقیانوسی بلندمدتی خود را آماده می‌کند.
خانزادی تاکید کرد: همچنین عملیاتی کردن ساخت ناوشکن‌ موج چهار به نام تفتان هم در حال انجام است و تا پایان سال ۹۹ به ناوگان ما خواهد پیوست.

وی با اشاره به ساخت زیردریایی های بومی و اضافه کردن اژدرها به آن، اظهار کرد: امروز در مأموریت های دریایی از زیردریایی فاتح که از سال گذشته به ناوگان ما پیوسته است هم استفاده می‌کنیم و در ساخت موشک های پروژه جاسک ۲ که در پرتاب های زیر سطح دریابه کار گرفته می‌شود به مرحله ای رسیدیم که این موشک قادر است از زیر سطح دریا اهداف را مورد اصابت قرار دهد.

خانزادی با بیان اینکه همه ناوشکن های نداجا به موشک های عمود پرتاب مجهز می شوند، اعلام کرد: این موشک ها حتی توانایی انهدام موشک های کروز را هم دارند.

وی با اشاره به روند پیشرفت ساخت ناوشکن سنگین از پروژه نگین و آغاز آن از سال ۹۹، گفت: نسل جدیدی از زیردریایی فاتح نیز با رانش ویژه ساخته می شود که پنهانکاری آن را بالاتر می برد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها