در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین ، خبرگزاری مهر روز گذشته خبری را در رابطه با نحوه انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال ایران منتشر کرده ، خبری که حاکی از این است یک «آقازاده» در نشستی که هیچ یک از مسئولان فدراسیون در آن حضور نداشته اند انتخاب دراگان اسکوچیچ را به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران قطعی کرده است!
یک منبع آگاه در فدراسیون فوتبال به جام جم آنلاین گفت: «انتخاب اسکوچیچ برای تیم ملی فوتبال ایران بدون تایید هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال بوده».
این منبع آگاه با تاکید بر اینکه تصمیم بر انتخاب اسکوچیچ کاملا غیرفنی بوده از ارائه اطلاعات بیشتر خودداری کرد.
در این رابطه اخبار متعددی از سوی خبرنگاران مختلف رسانه های گوناگون منتشر می شود.
محمد مایلی کهن سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران مدت هاست مصاحبه نمی کند. در واقع او مدتی است مثل سابق تن به گفت و گو با رسانه ها نمی دهد اما وقتی موعد صحبت کردن می رسد حسابی گرد و خاک به پا می کند. با او در رابطه با انتخاب اسکوچیچ به عنوان سرمربی تیم ایران تماس گرفتیم و متوجه شدیم موعد مصاحبه او هنوز فرا نرسیده. محمد مایلی کهن گفت: فعلا هیچ نظری ندارم و ترجیح می دهم در مقطع کنونی هیچ صحبتی در رابطه با انتخاب سرمربی تیم ملی ایران نداشته باشم.
البته مشخص است که محمد مایلی کهن نظر مساعدی در رابطه با انتخاب این مرد کروات به عنوان جانشین ویلموتس در تیم ملی فوتبال ایران ندارد، حداقل لحنش اینطور نشان می دهد. به این ترتیب باید به همین زودی منتظر یک مصاحبه طوفانی از این چهره همیشه جنجالی فوتبال ایران علیه همه چیز و همه افراد باشیم، به خصوص کسانی که اسکوچیچ را به عنوان سرمربی انتخاب کردند.
محمود یاوری پیشکسوت فوتبال ایران که متاسفانه هنوز وضعیت جسمانی خوبی ندارد نیز در رابطه با انتخاب این کروات به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران به جام جم آنلاین گفت:«من نمی دانم چه اتفاقی افتاده اما امیدوارم در نهایت تیم ملی فوتبال ایران بتواند این مرحله سخت را پشت سر بگذارد و به رقابت های جام جهانی 2022 قطر برسد».
اما خبر انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال ایران به دست یک آقازاده از کجا آمد؟ منشا این خبر هر چه که هست مهم تر این است که خبرنگاران و سردبیران ورزشی یکی پس از دیگری آن را تایید می کنند.
یکی از روزنامه نگاران مطرح که البته الان در یکی از نهادهای ورزشی سمت دارد با اصرار بر اینکه نباید ذکر نام کنیم گفت: انتخاب دراگان اسکوچیچ به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران طبق اصول نبوده و معیارهای فنی نداشته است. سرپرست و سایر اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال نیز کوچک ترین نقشی در این انتخاب ایفا نکرده اند.
اما حامد قاسمی سردبیر ورزشی و فوتبال نویس می گوید: بین بد، بدتر و بدترین، گزینه بدترین را انتخاب کردند. نحوه انتخاب اسکوچیچ اینگونه بود که چهارشنبه او را گزینه کردند، پنج شنبه برنامه گرفتند و جمعه نامش به عنوان سرمربی تیم ملی اعلام شد.
این خبرنگار ورزشی تاکید کرد: اسکوچیچ دم دستی ترین گزینه بود. او پنج، شش سال پیش که به ایران آمد در تیم هایی مثل خونه به خونه و ملوان مربی گری می کرد و حالا سرمربی تیم ملی شده است.
قاسمی عنوان کرد: از وقتی کی روش از تیم ملی فوتبال ایران رفته هجمه ها در اطراف تیم ملی بیشتر است. کی روش اجازه بروز این شرایط را نمی داد اما الان با شرایط جدیدی روبرو هستیم.
وی گفت: اسکوچیچ را دلال ها آورده اند اما به هر حال باید از او حمایت کرد. ما باید به اسکوچیچ استقلال و شخصیت بدهیم. الان وقت انتقاد نیست. باید راهکار ارائه کنیم. با تمام این تفاسیر خوشحالم که قلعه نویی سرمربی تیم ملی نشد!
مهدی زارعی دیگر ورزشی نویس که البته مولف و نویسنده کتاب های متعدد ورزشی از جمله دائره المعارف دو جلدی ورزش است نیز به جام جم آنلاین گفت: اسکوچیچ یک جنتلمن است اما رفتاری که فوتبال ما بعد از جام جهانی 2006 با برانکو کرد، نشان داد که جنتلمن بودن کم اهمیت ترین خصوصیتی است که در ویژگی های مربی تیم ملی می خواهیم.
این نویسنده ورزشی افزود: رفتاری که در سالهای قبل با کارلوس کی روش داشتیم هم نشان داد که در فوتبال حتی موفقیت هم هدف ما نیست. به قول فرانسوا میتران فرانسوی در سه دهه قبل: ایرانی ها خودشان هم نمی دانند که چه چیزی می خواهند!.
این روزنامه نگار ورزشی تاکید کرد:انتخاب اسکوچیچ را می توان یک ویژگی مثبت برای انتخاب کنندگان وی دانست. همانهایی که فرهاد مجیدی و حمید استیلی را برای تیم ملی امید برگزیدند، در عمل با انتخاب اسکوچیچ ثابت کردند که شانسی در برابر بحرین و عراق برای ایران قائل نیستند. پس چرا بی دلیل هزینه کنند؟!.
وی با بیان اینکه "باید آسان ترین و کم چالش ترین گزینه را انتخاب کرد" در پایان گفت: چند هفته بعد که ایران از مرحله انتخابی جام جهانی حذف شد، کم ترین گناه متوجه اسکوچیچ خواهد بود و مقصر کسانی هستند که کار را تمام شده پنداشتند و آن گاه مربی انتخاب کردند!
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد